Bong samler konvoluttproduksjonen i Sverige

Mailman-Digital-smallPå grunn av det drastiske fallet i brevmengdene velger svenske Bong AB å samle alle sine danske og svenske trykkeri- og logistikkfunksjoner i Kristianstad i løpet av våren 2015.
– I et fallende marked er vi nødt til å se på hvordan vi sikre den optimale service og leveringsikkerheten til våre kunder, samtidig med at vi holder fokus på omkostningene våre, uttaler skandinavisk direktør Mogens Hallager.
Gjennom de siste 10 årene har fabrikken i Kristianstad betjent større kunder i Danmark med både ferdigtrykte konvolutter og spesialkonvolutter, samt vært hovedleverandør av blanke konvolutter til Bong ABs danske avdeling i Hedehusene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: