Canon lanserer nye femfargers imagePROGRAF storformatskrivere

PUBLISERT: 2 februar 2015
OPPDATERT: 2 februar

canon_ipf670_webCanon har lansert to nye imagePROGRAF skrivere rettet mot utskriftsleverandører og hustrykkerier som trenger effektive og enkle CAD og display graphics løsninger.

Canon imagePROGRAF iPF670 (24” / 610mm) og Canon imagePROGRAF iPF770 (36” / 914mm) har begge raskere utskrifter, forbedret blekkadministrasjon og raskere og mer pålitelig bildebehandling. Begge modellene kan skrive ut et A1-bilde på 28 sekunder i den raskeste modusen, mens HP-GL/2 og HP-RTL support tillater mer fleksibel og pålitelig CAD filhåndtering.iPF770 er også tilgjengelig som multifunksjonsskriver, med valgfri storformatskanner og 22” display med berøringsskjerm.

Nytt blekk tillater økt fargetetthet, spesielt rettet mot utskrifter av mer levende rødfarger for skarpere CAD tegninger og innendørs salgsplakater. To svarte pigmentblekktanker er supplement til standardblekket for rikere og skarpere svart, og gjør det enklere å markere i CAD tegninger uten at blekket smitter. Blekk-tankene er såkalt «hot-swappable», og kan skiftes under utskrift.

Andre nye egenskaper inkluderer forbedret arbeidsflyt både før og etter utskrift. Programvare for regnskap gjør det enklere for mindre bedrifter å administrere kostnader og marginer.Utskriftsmulighet for Apple iPad gjør at brukere kan se og skrive ut filer direkte fra deres mobile enhet, spesielt nyttig på byggeplasser og for arkitekter. En ny design på stativet gjør det enklere å bytte mellom kurv og arkutmater.

– Canons imagePROGRAF portefølje er kjent for sin kvalitet og pålitelighet, sier Anton Strand, Channel Director, Wide Format Printing Group, Canon Norge. – Vi har lyttet til våre kunder for å forstå deres behov og investert i imagePROGRAF porteføljen for å fylle disse. Som et resultat er Canon imagePROGRAF iPF670 og iPF770 designet for å være de ultimate storformatskriverne for forretninger som trenger standard volum CAD-utskrifter eller innendørs point-of-sale-utskrifter (POS). Med enkelt vedlikehold, allsidig filhåndtering og omfattende muligheter for arbeidsflyt, er disse maskinene ideelle for utskriftsleverandører eller hustrykkerier innen arkitektur, byggebransjen og ingeniører,  avslutter Strand.

Begge modellene er tilgjengelige fra februar 2015.

Like etter at de to nye modellene ble lansert, kom nyheten om at Canon er vinner av fem utmerkelser innen 2015 ‘Winter Pick of the Year’ utmerkelser, inkludert utmerkelse for fremragende oppnåelse innen energieffektivitet og for fremragende løsning for dokument- og bildehåndtering, fra test- og forskningsorganisasjonen, Buyers Laboratory LLC (BLI).

Utmerkelsene anerkjenner Canons forpliktelse om å levere de beste løsningene innen maskin- og programvare, for både kunder og forretningsbrukere. BLI presenterer vinneren av følgende utmerkelser:

“BLI Winter Pick of the Year” for fremragende 51 – 60 spm A3 svart/hvitt MFP

Canon imageRUNNER ADVANCE 6255i

“BLI Pick of the Year” for fremragende Entry-Level 21 – 30 spm A3 svart/hvitt MFP

Canon imageRUNNER 2202N

“BLI Winter Pick of the Year” for fremragende oppnåelse innen energieffektivitet

Canon i-SENSYS MF6180dw

“BLI Winter Pick of the Year” for fremragende A4 svart/hvitt

Canon i-SENSYS MF229dw

“BLI Winter Pick of the Year” for fremragende løsning for dokument- og bildehåndtering

Canon uniFLOW V5.3

Utmerkelsene presenteres hvert annet år og anerkjenner de beste produktene/tjenestene gjennom omfattende tester.

 

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1