Canon utvider kontorporteføljen

PUBLISERT: 16 februar 2015
OPPDATERT: 16 februar

canon_kontorprintereCanon Europa utvider sin utskriftsportefølje med tre kompakte multifunksjonsenheter for rik fargeutskrift i A4; imageRUNNER C1225iF, imageRUNNER C1325iF og imageRUNNER C1335iF.

–Vi er svært begeistret for disse nye funksjonsrike enhetene for små bedrifter og arbeidsstasjoner. De leverer den perfekte kombinasjonen av neste generasjons teknologi og ytelse, i tillegg til Canons anerkjente pålitelighet og kvalitet. Med de nye kompaktmodellene, kan Canon nå tilby en av de mest omfattende utskriftsporteføljene i markedet, og dekker ethvert utskriftsbehov i kontormiljøer, sier Magnus Blegen, markedssjef for bedriftsløsninger i Canon Norge.

Verdi for pengene

De nye enhetene er fullspekket med funksjoner, og gir virksomheter verdi for pengene. I tillegg til rask fargeutskrift, kopiering, skanning, faks og sendefunksjonalitet, har de en ny 8,9 cm grafisk berøringsskjerm, i tillegg til støtte av Genuine Adobe® PostScript 3TM som standard.

De nye enhetene tilbyr også kostnadseffektiv fargeutskrift, takket være utskriftsteknologi arvet fra den vellykkede imageRUNNER ADVANCE C250/ 350-serien. Dette er første gang Canon bruker separat toner- og trommelteknologi på en A4 imageRUNNER fargeserie for å redusere avfall og oppnå høyere utskriftseffektivitet.

imageRUNNER C1300-serien er utformet for hektiske arbeidsstasjoner og kontorer med utskriftsvolumer på 1000 – 6000 sider per måned, støtter servicekontrakter basert på “klikk”, og tilbyr dermed signifikant lavere driftskostnader og totale eierskapskostnader enn forgjengeren, imageRUNNER C1028-serien.

imageRUNNER C1225iF er utviklet for lavere utskriftsvolumer, 1000 sider eller mindre per måned, er enkel å installere i tillegg til å gi utmerket verdi for pengene, med opptil 12 måneders fargetoner inkludert som standard.

Imponerende dokumenthåndtering og utskrift

Nytt og unikt for Canons nyeste imageRUNNER-enheter er “V2 – Vivid og Vibrant”-teknologi, som produserer forretningsdokumenter med profesjonelt utseende i farger.

De nye modellene har et robust design, og er i stand til å håndtere maksimal kapasitet på opptil 50 000 sider. imageRUNNER C1225iF og C1325iF leverer hastigheter på opptil 25 spm, mens imageRUNNER C1335iF produserer utskrifter på opptil 35 spm.

De nye skriverne er også de første imageRUNNER-enhetene som støtter Mopria mobil utskriftsstandard, og leveres med omfattende tilkoblingsmuligheter for mobilt arbeid; fra AirPrint™, utskrift og skanning fra USB minnepenn, til Canons egne apps for mobil utskrift og skanning. Du har også mulighet til å skanne direkte til en rekke lokasjoner og i en rekke filformater, inkludert søkbare og kompakte PDF-er.

Sikrer konfidensiell informasjon

For å hjelpe virksomheter redusere utskriftsrisiko relatert til datasikkerhet, har de nye enhetene også sikker utskrift, iPSec, avdelings-ID og autorisert sending som standard. Det er i tillegg lagt til alternativer for kryptering av PDF-dokumenter, for å ytterligere sikre skannede data. imageRUNNER C1300-serien kan tilby integrert kompatibilitet med industriens ledende løsning for dokument- og utskriftshåndtering – uniFLOW, som gir «My Print Anywhere» sikker håndtering, samt støtte for kortleser.

Effektiv håndtering og kontroll

For første gang tilbyr en imageRUNNER-serie de administrasjonsfunksjonene som kjennes fra Canons imageRUNNER ADVANCE-plattformen. imageRUNNER C1300-serien inkluderer ekstern, gruppevis konfigurasjon og firmware oppdateringsmuligheter, eksterne servicefunksjoner for tonerhåndtering og bestilling, i tillegg til ekstern diagnostisering og telleverksavlesning, noe som minimerer back-office-oppgaver hos kundene. imageRUNNER C1300-serien inkluderer også integrert kompatibilitet med programvaren uniFLOW, for mulighet til å sentralt håndtere en hel serie printere, i tillegg til å gjenopprette, fordele og kontrollere utskriftskostnader.

På tvers av alle de nye enhetene, sikrer forbedret støtte av en rekke standarder innen IT-industrien for sømløs integrering med eksisterende IT-miljøer. Samtidig tillater funksjonalitet ved avdelings-ID, som leverer grunnleggende utskriftskontroll, for restriksjoner for bruk av farge for visse brukere, noe som hjelper kontorer med kontroll av kostnader.

Ledende miljøprestasjoner

Canons nyeste multifunksjonelle skrivere er “Energy Star” -sertifiserte med klasseledende TEC-vurderinger, med forbrukstall for strømforbruk mindre enn én watt i hvilemodus. I tillegg våkner enhetene raskt fra hvilemodus med Canons on-demand fikseringsteknologi.

imageRUNNER C1325iF og C1335iF – nøkkelfunksjoner:

 • Effektiv A4-utskrift i farger, opptil 25/35 spm (C1325iF/C1335iF)
 • Utskrift, kopiering, faks, skanning og sendingsfunksjoner som standard
 • 8,9 cm berøringsskjerm i farge
 • Kapasitet på opptil 2 300 ark og 2-sidig utskrift og skanning
 • “V2 – Vivid and Vibrant” bildeteknologi
 • 40 000/ 50 000 sider maks. driftssyklus (C1325iF/C1335iF)
 • Støtter mobilt arbeid, inkludert Mopria og Apple® AirPrint™ standard
 • Funksjoner for ekstern og sentralisert enhetsstyring
 • Integrert uniFLOW utskriftshåndteringsfunksjoner
 • PCL og Genuine Adobe® PostScript 3TM som standard
 • Klasseledende energieffektivitet

imageRUNNER C1225iF – nøkkelfunksjoner:

 • Effektiv A4-utskrift i farger, opptil 25 spm
 • Utskrift, kopiering, faks, skanning og sendingsfunksjoner som standard
 • 8,9 cm berøringsskjerm i farge
 • Kapasitet på opptil 1 200 ark og 2-sidig utskrift og skanning
 • “V2 – Vivid and Vibrant” bildeteknologi
 • 40 000 sider maks. driftssyklus
 • Støtter mobilt arbeid, inkludert Mopria og Apple® AirPrint™ standard
 • “Out of the box”-løsning som er enkel å installere. Ett års produsentgaranti
 • Full toner inkludert som standard, og gir opptil 12 måneders fargeutskrift *
 • PCL og Genuine Adobe® PostScript 3TM som standard
 • Klasseledende energieffektivitet

* Faktiske resultater vil variere, og kan være høyere eller lavere enn 12 måneder, avhengig av individuelt bruk. 12 måneders fargeutskrift er basert på et månedlig utskriftsvolum på 1 000 sider, 30 % fargesider og 5 % A4-dekning (ISO/IEC 24712). Standard svart tonerutbytte er 12 000 sider. Utbytte på Gul, Magenta og Cyan toner er 7 300 sider.

imageRUNNER C1225iF, C1325iF og C1335iF er tilgjengelig i hele Europa i mars 2015. Vi gjør oppmerksom på at denne nyhetssaken er en redigert utgave av en pressemelding fra Canon Norge.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1