Ricoh debuterer Pro VC60000 på HID

PUBLISERT: 18 februar 2015
OPPDATERT: 18 februar
Kurt Bye er ny Salgssjef hos Ricoh Production Print
Kurt Bye er ny Sales Manager hos Ricoh Production Print

Ricoh Europe demonstrerer sitt konsept «New Dawn» under Hunkeler Innovation Days 23.-26. februar i Lucerne. Dette blir første gang produksjonspressen Ricoh Pro™ VC60000 vises offentlig – Ricohs inkjet-plattform for høye volumer.
Ricoh Pro™ VC60000 vil bli vist i sin fullstendige konfigurasjon inkludert funksjoner for undercoat og protector coat. Besøkende vil få se maskinen produsere DM-er, bøker og diverse markedsmateriell med 1 200 x 1 200 ppt på standard bestrøket offset-papir.

– Markedets reaksjon på Ricoh Pro™ VC60000 har vært fenomenal. Med denne innovative og skalerbare produksjonspressen gir vi kundene våre en unik mulighet til å øke effektiviteten, forbedre kvaliteten og utnytte langt større deler av markedet, sier Kurt Bye, Sales Manager, Production Print, hos Ricoh Norge. Bye er nytilsatt salgssjef for Production Print i Ricoh Norge. Han kommer fra stillingen som Markedsjef i X-Idé og har tidligere erfaring som daglig leder i Trykksaksleverandøren. Han har også bakgrunn fra fra offset-leverandøren Man Roland og er altså nå tilbake på leverandørsiden av bordet.

Under messen vil Ricoh trykke illustrasjonsboken The Cult of Porsche: In the Beginning digitalt på standard offset-papir i en kvalitet som frem til i dag har vært forbeholdt offset-trykk. Ricohs skal i tillegg demonstrere inkjet-teknologi på høyde med offset ved å trykke katalogen til Bianchi – verdens eldste sykkelprodusent som fremdeles eksisterer – med krevende merkevarefarger og fotografier i høy kvalitet.

Ricoh skal i tillegg presentere Ricoh Pro™ C9100-serien, en kraftig digital fargepresse for høyt volum. Med hastighet på inntil 130 ppm ved kjøring av SRA3 er dette den raskeste fargepressen i sin klasse. Den har driftssyklus på 1,75 millioner og mulighet for å skrive på teksturerte medier på inntil 400 g/m² i full hastighet. Den nye toneren gir en enda større fargeskala, og man kan skrive på inntil 700 mm lange medier. I tillegg til en rekke muligheter for etterbehandling kan man integrere enheter fra tredjepartsleverandører. Besøkende vil få se fargepressen i bruk, ikke minst under trykking av omslaget til Bianchi-katalogen (som trykkes i Ricoh Pro™ VC60000), 650 mm x 225 mm omslag på 300 g/m².

Under Hunkeler Innovation Days vil Ricoh også demonstrere tre programvareløsninger for å vise hvordan selskapet hjelper kunder med å optimalisere produktivitet og generell ytelse:

  • TotalFlow BatchBuilder, et verktøy som gjør det enkelt å samle utskriftsjobber på en effektiv måte. Programvaren fungerer uavhengig av type maskin og vises for første gang i Europa under messen.
  • TotalFlow Ricoh Process Director, et konfigurerbart system for å styre utskriftsprosesser i høyhastighetsskrivere.
  • MarcomCentral, en nettskybasert «web-to-print-løsning som automatiserer opprettelse, utskrift, administrering og distribuering av markedsmateriell, inkludert materiell som med variable data.

Man kan registrere seg til Hunkeler Innovation Days via Ricohs egen side her

Du finner mer informasjon om Ricohs produkter, tjenester og løsninger her: Ricoh.no.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1