Canon inviterer til ARENA15

PUBLISERT: 24 februar 2015
OPPDATERT: 21 mars

canonip_lanseringARENA har blitt Canon sin årlige møteplass for partnere og kunder og avholdes i Canon-bygget i Oslo 26.-27. februar. Her vises ny teknologi, her diskuteres mulighetene og utfordringene teknologien gir – og her møtes mennesker med forskjellig kompetanse og erfaring til diskusjoner og demonstrasjoner.

– Vi ønsker igjen velkommen til Canons nyoppussede arena hvor vi fokuserer på både demonstrasjoner og faglige foredrag for de som er opptatt av å holde seg orientert i teknologiutviklingen. I tillegg ønsker vi å gi nåværende og fremtidige kunder nye ideer om hvordan de kan videreutvikle sin virksomhet, forteller Magnus Blegen, markedssjef i Canon Norge.

På Arena lanserer Canon for første gang i Norge imagePRESS C600i. Dette er et nytt produkt bygget på erfaringer og teknologi fra den grafiske produksjonsserien imagePRESS, men nå i ny innpakning tilpasset den profesjonelle kontorbruker.

I tillegg til Canons egne foredragsholdere, vil disse temaene bli presentert:

  • Fremtiden er her: Alt er fantastisk og ingen er fornøyde. Foredragsholder: Even Sandvold Roland, Adecco
  • Hvordan møter og løser vi nye utfordringer i dagens kommunikasjonshverdag? Foredragsholder: Helge Tennø
  • Verdens lengste skitur – Foredragsholder: Aleksander Gamme

 

Les mer om ARENA 15 og detaljert program med seminarer her.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag