Canon inviterer til ARENA15

PUBLISERT: 24 februar 2015
OPPDATERT: 21 mars

canonip_lanseringARENA har blitt Canon sin årlige møteplass for partnere og kunder og avholdes i Canon-bygget i Oslo 26.-27. februar. Her vises ny teknologi, her diskuteres mulighetene og utfordringene teknologien gir – og her møtes mennesker med forskjellig kompetanse og erfaring til diskusjoner og demonstrasjoner.

– Vi ønsker igjen velkommen til Canons nyoppussede arena hvor vi fokuserer på både demonstrasjoner og faglige foredrag for de som er opptatt av å holde seg orientert i teknologiutviklingen. I tillegg ønsker vi å gi nåværende og fremtidige kunder nye ideer om hvordan de kan videreutvikle sin virksomhet, forteller Magnus Blegen, markedssjef i Canon Norge.

På Arena lanserer Canon for første gang i Norge imagePRESS C600i. Dette er et nytt produkt bygget på erfaringer og teknologi fra den grafiske produksjonsserien imagePRESS, men nå i ny innpakning tilpasset den profesjonelle kontorbruker.

I tillegg til Canons egne foredragsholdere, vil disse temaene bli presentert:

  • Fremtiden er her: Alt er fantastisk og ingen er fornøyde. Foredragsholder: Even Sandvold Roland, Adecco
  • Hvordan møter og løser vi nye utfordringer i dagens kommunikasjonshverdag? Foredragsholder: Helge Tennø
  • Verdens lengste skitur – Foredragsholder: Aleksander Gamme

 

Les mer om ARENA 15 og detaljert program med seminarer her.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324