Müller Martini håndterer variabelt innhold

PUBLISERT: 24 februar 2015
OPPDATERT: 24 februar

Muller-Martini_08På denne ukens Hunkeler Innovations Days vil Müller Martini vise den seneste oppdateringen sin av produksjonsstyringssystemet Connex, som nå kan håndtere personaliserte og variable data i samme produksjonsprosess. Det er de nye modulene Variable Production, Variable Imposition og Variable Bundle som gjør at man nå kan printe personlige variable data og kjøre de direkte inn i etterbehandlingssystemet, f.eks. en Sigmaline.

Med Variable Production-modulen kan man håndtere trykksaker med forskjellig sidetall i samme produksjonsgang. Variable Imposition-modulen bygger på VP-modulen og kan gjøre utskytninger med det nødvendige antall blanke sider, for at de individuelle trykksakene går opp. Via systemgenererte strekkoder blir informasjonen om de enkelte produkter ført gjennom prosessen. Endelig kan Variable Bundle-modulen sortere dokumentene slik at de kommer ut av produksjonen i ønsket rekkefølge. Dermed sparer man en del manuelt arbeid.

Hunkeler Innovation Days avholdes den 23.-25. februar i Lucerne i Sveits.

Les videre

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Onlinetrykkeri begynner å selge materialer

Unitedprint, som driver nettrykkeriet Print24, begynner å selge materialer via merket Infowerk. Dette gjelder blant annet papir, plater og kartong.
Toivo

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676