Müller Martini håndterer variabelt innhold

Muller-Martini_08På denne ukens Hunkeler Innovations Days vil Müller Martini vise den seneste oppdateringen sin av produksjonsstyringssystemet Connex, som nå kan håndtere personaliserte og variable data i samme produksjonsprosess. Det er de nye modulene Variable Production, Variable Imposition og Variable Bundle som gjør at man nå kan printe personlige variable data og kjøre de direkte inn i etterbehandlingssystemet, f.eks. en Sigmaline.

Med Variable Production-modulen kan man håndtere trykksaker med forskjellig sidetall i samme produksjonsgang. Variable Imposition-modulen bygger på VP-modulen og kan gjøre utskytninger med det nødvendige antall blanke sider, for at de individuelle trykksakene går opp. Via systemgenererte strekkoder blir informasjonen om de enkelte produkter ført gjennom prosessen. Endelig kan Variable Bundle-modulen sortere dokumentene slik at de kommer ut av produksjonen i ønsket rekkefølge. Dermed sparer man en del manuelt arbeid.

Hunkeler Innovation Days avholdes den 23.-25. februar i Lucerne i Sveits.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *