Første Ricoh VC60000 i Skandinavia

HID_5

Svenske Parajet kjøper den første Ricoh VC6000 i Skandinavia. Fra venstre sees Peter Williams og Yasuhiko Hosoe fra Ricoh Europe, Anders Persson, direktør hos Parajett og salgssjef Tommy Segelberg, Ricoh Norden.

Ricoh hadde tatt sitt flaggskip VC60000 med til Hunkeler Innovation Days. Det er en inkjet-rulleprinter, som har en hastighet på helt opp til 120 meter i minuttet. På grunn av både pre-coating og protector-coating kan de trykke på standard offsetpapir.

Skal følge med utviklingen innen transaksjonsprint
På messen kunne en tilfreds salgssjef for Ricoh Norden, Tommy Segelberg, sette “solgt” skiltet på maskinen og samtidig offentliggjøre at det er det svenske trykkeriet Parajet, som har kjøpt den.
– Vi behøver mer kapasitet, forteller salgssjef Per Larsson fra Parajet. De har i forveien seks Xeikon maskiner og to HP IntelliJet 30 og en HP IntelliJet 20, men har ifølge Per Larsson vansker med å følge med i utviklingen, spesielt innenfor transaksjonsprint.
Ricoh har tidligere installert to VC60000 hos Hansaprint i Finland.

Direkte fra Sveits til Sverige
– Det er faktisk den maskinen som står og kjører her på messen som skal installeres hos Parajet, forteller Tommy Segelberg. – Så når vi er ferdige her pakker vi den sammen og kjører til Sverige med den. Det blir fantastisk å ha en slik i Sverige, avslutter Tommy Segelberg.

Seksfoldet brosjyre i en operasjon
Ricoh viste også sin siste nyhet Pro C9100, som også ble vist på Sign & Print messen i samme konfigurasjon, blant annet med det nye utleggerbordet. På Hunkeler Innovation Days sto den og kjørte bannerpapir, som ble falset til en seks-sidet brosjyre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: