Flisa Trykkeri sprer seg

PUBLISERT: 9 mars 2015
OPPDATERT: 9 mars
Per-Otto Sletten
Per-Otto Sletten

Flisa Media AS, som også eier Flisa Trykkeri og Kvisle utviklingspark AS har kjøpt NorDan-eiendommen og nå vil deler av Flisa Trykkeri flytte inn der, det melder Østlendingen.
Produksjonen av vinduer i regi av NorDan ble avviklet 28. november i fjor, og det har i lang tid vært jobbet intenst for å finne ny virksomhet til eiendommen, som er på hele 13500 funksjonelle og moderne kvadratmeter. Første leietaker ble faktisk NorDan selv, seks medarbeidere der skal jobbe med innkjøp, produktutvikling, salg og kundeservice.
Flisa Trykkeri flytter ikke inn, men en del av trykkeriets lager, distribusjon og nettbutikk som man i dag leier andre lokaler til, skal inn i NorDan-bygget.
– Det hele gir oss store muligheter til å utvide den virksomhet vi har i dag ytterligere, sier styreleder i Kvisle utviklingspark, Per-Otto Sletten til Østlendingen.

Flisa Trykkeri ble etablert allerede i 1913 og er en veletablert bedrift på Flisa i Solør.

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676