InPrint gjør seg klar

PUBLISERT: 30 mars 2015
OPPDATERT: 30 mars

InPrint annonserer både strategiske sponsorer og ambassadører i forkant av messen som avholdes i München den 10.-12. november 2015. InPrint er en årlig messe som promoterer funksjonelle og dekorative trykkløsninger i industriell sammenheng.

Strategiske sponsorer
På InPrint vil det bli utstilt løsninger innenfor silketrykk, spesialtrykk, digitaltrykk, inkjet og 3D-trykk, på anvendelsesområder som functional printing, dekorasjon og emballasje. De strategiske sponsorene for InPrint 2015 inkluderer Agfa Graphics, Encres Dubuit, Fraunhofer Institut, Heidelberg, Hinterkopf, IMI Europe, I.T Strategies, JetSet, Kuei, Machines Dubuit, Marabu, Mimaki, ThePackHub, Ricoh og Xaar.

Ambassadører
I tillegg har InPrint utpekt en rekke ambassadører som vil spille en nøkkelrolle på selve InPrint. Det gjelder f.eks, Jason Oliver, Heidelberg, Tom Cloots, Agfa, Graham Kennedy, Ricoh, Paul jenkins, The PackHub og dr. Patrick Smith, Sheffield University.

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12