Xerox introduserer blekk i sølv og gull metallic

Xerox Colour 800i

Xerox Colour 800i

Xerox lanserer de nye trykkpressene Versant 80 og Colour 800i/1000i. Versant 80 greier 80 sider i minuttet og har flere automatiserte funksjoner for innstilling av bildekvalitet, farger og registrering. Trykkpressene Colour 800i/1000i tilbyr Specialty Dry Ink i ekte Pantone-sertifisert med gull- og sølvmetallic.
Versant 80 har en oppløsning på maksimalt 2400 x 2400 dpi og kan håndtere en rekke forskjellige medietyper. For trykkerier som er på jakt etter ekstra produktivitet kommer Versant 80 til å gjøres tillgjengelig med en Performance Package, som opprettholder topphastigheter på 80 ppm på papir opp til 350 gsm, sammen med linjert spektrofotometer for forbedret fargeautomasjon.
Versant 80 har to valgbare servere: Xerox EX-i 80 Print Server eller Xerox EX 80 Print Server. Trykkerier kan enkelt produsere personlig kommunikasjon ut fra variable data med tilleggsprogramvaren Xmpie Udirect Classic Pro.
Siden lanseringen for fem år siden har Xerox Colour 800/1000 hjulpet trykkerier med å utvide sine digitaltrykksvirksomheter ved å produsere applikasjoner i fullfarge med livaktige bilder på flere ulike papirtyper.
De nyeste enhetene i 800- och 1000-serien, Xerox Colour 800i/1000i, inkluderar valgbar spesialfarge (gull og sølv samt Clear Dry Ink). Xerox är først i bransjen med å tilby tørt sølvblekk ved normal trykkhastighet.
Trykkpressen Versant 80 er tilgjengelig for bestilling fra og med april. Trykkpressene Colour 800i/1000i er tilgjengelige for installering i mars. Versant 80 med Performance Package og den valgfrie oppgraderingen for eksisterende Colour 800/1000-kunder kommer til å bli tilgjengelig i løpet av andre kvartal.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: