Xerox introduserer blekk i sølv og gull metallic

PUBLISERT: 30 mars 2015
OPPDATERT: 30 mars
Xerox Colour 800i
Xerox Colour 800i

Xerox lanserer de nye trykkpressene Versant 80 og Colour 800i/1000i. Versant 80 greier 80 sider i minuttet og har flere automatiserte funksjoner for innstilling av bildekvalitet, farger og registrering. Trykkpressene Colour 800i/1000i tilbyr Specialty Dry Ink i ekte Pantone-sertifisert med gull- og sølvmetallic.
Versant 80 har en oppløsning på maksimalt 2400 x 2400 dpi og kan håndtere en rekke forskjellige medietyper. For trykkerier som er på jakt etter ekstra produktivitet kommer Versant 80 til å gjøres tillgjengelig med en Performance Package, som opprettholder topphastigheter på 80 ppm på papir opp til 350 gsm, sammen med linjert spektrofotometer for forbedret fargeautomasjon.
Versant 80 har to valgbare servere: Xerox EX-i 80 Print Server eller Xerox EX 80 Print Server. Trykkerier kan enkelt produsere personlig kommunikasjon ut fra variable data med tilleggsprogramvaren Xmpie Udirect Classic Pro.
Siden lanseringen for fem år siden har Xerox Colour 800/1000 hjulpet trykkerier med å utvide sine digitaltrykksvirksomheter ved å produsere applikasjoner i fullfarge med livaktige bilder på flere ulike papirtyper.
De nyeste enhetene i 800- och 1000-serien, Xerox Colour 800i/1000i, inkluderar valgbar spesialfarge (gull og sølv samt Clear Dry Ink). Xerox är først i bransjen med å tilby tørt sølvblekk ved normal trykkhastighet.
Trykkpressen Versant 80 er tilgjengelig for bestilling fra og med april. Trykkpressene Colour 800i/1000i er tilgjengelige for installering i mars. Versant 80 med Performance Package og den valgfrie oppgraderingen for eksisterende Colour 800/1000-kunder kommer til å bli tilgjengelig i løpet av andre kvartal.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676