Nytt hvitt blekk til Anapurna

hvittblekk_agfaAgfa lanserer et nytt hvitt blekk med høy opasitet til storformatprinteren Anapurna M3200i RTR. Løsningen ble presentert på Sign Expo-messen den 9-11. april i Las Vegas, USA.

– Det hvite blekket kommer særlig til sin rett på selvklebende farget vinyl, PVC-bannere, bakbelyste materialer og transferbilder, hvor fargene vil bli klarere og blokkere for materialets gjennomskinn, sier Deborah Hutcheson, markedssjef for Agfa Graphics i Nordamerika.

Det nye hvite blekket har en finere struktur og krever til tross for sin større opasitet mindre farge. Anapurna M3200i RTR kan printe den hvite fargen øverst eller nederst alt etter behov og gir med dette støtte for en lang rekke forskjellige anvendelsesmuligheter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *