Canon lanserer nye modeller i ImagePrografserien

PUBLISERT: 14 april 2015
OPPDATERT: 14 april

canon_ipf830Canon Europa kunngjør i dag lanseringen av tre nye storformatskrivere – Canon imagePROGRAF iPF830, iPF840 og iPF850. Printerne er beregnet bl.a. for miljøer for arkitektur, prosjektering og konstruksjon (AEC), reprografi og CAD. Vi siterer fra pressemeldingen:

De nye enhetene leverer klasseledende funksjonalitet og ytelse til markedet for høy-volums utskrift. Den oppgraderte systemarkitekturen leverer rask, kontinuerlig utskrift med mulighet for å erstatte blekkassetter samtidig som en jobb skrives ut. Enhetene leverer hastigheter på opptil 42 sekunder ved utskrift av A0 på vanlig papir i økonomimodus.

imagePROGRAF iPF850 forbedrer i tillegg effektivitet og brukervennlighet med sin høy-kapasitets stabler, som kan stable opptil 100 ark av ulike papirstørrelser (opp til A0). Dermed sikres rask og enkel samling av dokumenter, uten å krølle. iPF840 og iPF850 støtter 2 ruller for enkel håndtering av ulike papirtyper og –bredder, opptil 44 tommer, samtidig. Dette muliggjør automatisk bytting mellom papirruller etter utskriftsbehov, og resulterer i høy produksjonsutskrift uten behov for manuell håndtering for papirbytte.

Virksomheter som krever i øyenfallende utskrifter, slik som innendørs plakater og POS, vil også sette pris på tilføringen av det nyeste blekket «High Chroma magenta», for bedre fargegjengivelse og mer levende resultater.

–Utskrift av detaljerte tegninger og planer er en viktig del av arbeidsflyten for CAD-brukere og innen miljøer for arkitektur, prosjektering og konstruksjon. Høy-volums, kontinuerlig utskrift er et grunnleggende verktøy for disse virksomhetene, med behov for en kraftfull og pålitelig storformatskriver. De nye imagePROGRAF-modellene leverer hastighet, nøyaktighet og levende farger, noe som gjør enhetene ideelle for både for «print-for-pay» og «print-for-use», uttaler Anton Strand, Channel Director, Wide Format Printing Group, Canon Norge.

Den nye serien gir i tillegg betydelige kostnadsbesparelser over tid, noe som er spesielt viktig for miljøer med høyt utskriftsvolum. De tre modellene har lavt blekkforbruk, 700 ml høykapasitets blekkassetter og integrert regnskapsfunksjon for nøyaktig registrering av kostnader per utskrift.

Canon imagePROGRAF iPF830, iPF840 og iPF850 vil være tilgjengelig i Europa fra mai 2015.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1