Efi integrerer personalisering

efi_dsfEFi integrerer personalisering i deres software for arbeidsflyt. På den nyss avholdte ISA international Sign Expo i Las Vegas viste EFI den nyeste versjon 8 av deres Digital StoreFront. StoreFront er den delen av den samlede arbeidsflytløsningen som tar seg av web-to-print og e-handel.

Den nyeste oppdateringen inneholder EFI DirectSmile, som er en modul til fremstilling av personalisert onlinemarkedsføring, og som med full realtime toveiskommunikasjon med EFI MIS/ERP og EFI Fiery kan generere personaliserte kampanjer i både elektronisk og trykt form.

Med EFIs Digital StoreFront følger også muligheten for å inndele en kundelisens i flere grensesnitt avhengig av de mulighetene forskjellige avdelinger hos kunde skal ha. Det minsker feilrisikoen og øker workflow-sikkerheten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: