Epson lanserer A2-skriveren SC-P800

Epson_sure_color_p800Markedets dypeste svarttoner og første med valgfri rullepapirenhet, heter det i pressemeldingen fra Epson om deres nye SureColor SC-P800, en spennende nyhet i serien med profesjonelle fotoskrivere. Skriveren er ideell for profesjonelle fotografer og kunstnere, og produserer virkelighetstro bilder med overlegen kvalitet, jevne fargeoverganger og -toner. SureColor SC-P800 er den første og eneste A2-skrivebordsskriveren på markedet med valgfri rullpapirenhet, noe som betyr at fotografer og kunstnere enkelt kan lage fantastiske utskrifter på større formater, som bannere.

Den profesjonelle skriveren lager holdbare kvalitetsbilder for salg, utstillinger eller til bruk i porteføljer. SC-P800 kan også brukes til å produsere en rekke andre kvalitetsdokumenter, inkludert sammendrag, presentasjoner og gjengivelser.

SureColor SC-P800 bruker UltraChrome HD-blekk, et nytt nifargers blekksett, som for første gang ble brukt i fotoskriveren SC-P600 A3+. Blekksettet produserer et stort fargeområde og markedets dypeste svarttoner, noe som betyr at brukere kan skrive ut bilder med en fantastisk spekter av nøyaktige farger og dype svarttoner. I tillegg har blekksettet forbedret lysekthet, noe som betyr at utskriftene er mer holdbare og varer lenger.

SC-P800 er etterfølgeren til de meget populære fotoskriverne i Stylus Pro38xx-serien. Denne nye modellen er den første og eneste A2-skrivebordsskriveren på markedet med valgfri rullpapirenhet. Dette gjør skriveren perfekt for fotografer og kunstnere som ønsker å enkelt kunne skrive ut panoramabilder på formater som ikke er standard, som bannere og lerret som spennes rundt en blindramme.

SC-P800 er brukervennlig takket være en rekke tilleggsfunksjoner. Den er det eneste produktet på markedet med en 2,7-tommers fargeberøringsskjerm og hjelper brukere med å enkelt bytte mellom utskrift på forskjellige medier og å overvåke status for viktige utskriftsjobber.

Tre papirbaner, inkludert en ny frontmatet papirbane for kunstpapir, betyr praktisk papirmating og enkel bytting mellom forskjellige medieformater. Skriveren bruker også store blekkpatroner på 80 ml, noe som gjør den perfekt for store mengder fotoutskrifter og betyr færre turer for å skifte blekk.

En ny moderne design gir SC-P800 et flott utseende og kvalitetsfølelse. Den tar også minst plass av alle A2-skriverne på markedet. Dette betyr at den passer bra der det er trangt om plassen, enten det er hjemme eller i studioet.

Avanserte tilkoblingsfunksjoner gir SC-P800 ekstra fleksibilitet. Den er den første 17-tommers A2-skriveren med Wi-Fi for enkel trådløs utskrift i hjemmet eller studioet. SC-P800 støtter også Epson Connect for enkel mobil utskift via en rekke enheter, inkludert nettbrett, datamaskiner og smarttelefoner. Du kan til og med skrive ut bilder fra den enheten du måtte ønske, uten trådløs tilkobling, takket være Wi-Fi Direct-tilkobling.

SC-P800 vil være tilgjengelig fra 1. juni til en anbefalt utsalgspris på kr. 9579 eks mva. Se pressemelding i pdf for nøkkelfunksjoner og fotnoter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: