Agfa Graphics: Fortuna 9 i ny utgave

PUBLISERT: 27 april 2015
OPPDATERT: 27 april

Agfa Graphics lanserer Fortuna 9 High-End Security Printing Design Software.

Den nye utgaven har oppdaterte verktøy og nye sikkerhetsmoduler med fokus på produktivitet og kompleksiteten av design.

Den nye Fortuna 9 design programvaren for high-end sikkerhetsutskrifter fra Agfa Graphics, med oppdaterte verktøy og nye sikkerhetsmoduler, ble demonstrert på Security Printers konferansen (www.securityprinters.org) i København nylig. Verktøyene som inngår i den nye utgivelsen fokuserer på produktivitet og brukervennlighet for de som krever høy sikkerhet på utskriftsdesign for pass, ID-dokumenter, andre høysikkerhetskort, skattemerker, sikkerhetsdokumenter, lodd og annet.

Den nye Fortuna 9 er en avansert designprogramvare med integrerte sikkerhetsfunksjoner, noe som tilbyr et svært sikkert filformat. Fortuna 9 har en modulær tilnærming, noe som betyr at kundene kan velge de ulike sikkerhetsfunksjonene fra flere som passer til de forskjellige behovene for sikkerhetsdesign eller printere. Fortuna 9 benytter også nye metoder for å skape sikrede designs på en mer automatisert måte for å hjelpe sikkerhetsdesignere og trykkere med å oppnå tidsbesparelser og ekstra kvalitet. Disse nye metodene fokuserer på å gi ut høy kvalitet og komplekse bilder for å hjelpe med å avskrekke og stoppe forfalskere.

– Alle disse elementene er viktig for våre kunder og potensielle kunder som har behov for å skape sikkerhetsdesigns raskere enn noen gang før. Det er kritisk viktig for sikkerhetsdesignverktøy å ligge i forkant av falsknere der ute, sier Andy Grant, global leder for Software, Agfa Graphics. Agfa fortsetter å utvikle nye sikkerhetsdesignverktøy for å redusere trusler mot sikkerheten og på samme tid tilpasse programvare til å øke produktiviteten. For tiden utvikler vi også veldig spesiell programvare og funksjoner for markedet for høy sikkerhet og for de generelle sikkerhetsprogrammer,  avslutter Grant.

Fortuna 9 er basert på mer enn 20 års erfaring med design for høy sikkerhet. «Geometrics» modulen er et helt nytt verktøy som enkelt og raskt genererer kurver på tomme felt. Fortuna 9 inneholder også et helt nytt verktøy for fontstyring med støtte for Open Type fonter og Truetype-skrifter. Fortuna 9 sin «smart selection» alternativ kan nå bestemte objekter som skal kunne velges lettere og programvaren legger til forbedret håndtering for høyoppløselige bilder og rå tekst.

Fortuna 9 vil være tilgjengelig i slutten av andre kvartal 2015.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1