Aller Trykk velger EFI

Aller Tryk i Taastrup, Danmark har valgt å automatisere hele produksjonsprosessen med EFI Monarch Productivity Suite.

Aller Tryk består i dag av to trykkerier, ett i Norge og ett i Danmark. Det er virksomhetens mål å samle produksjonen i Danmark, og strategien er å øke produktiviteten ved hjelp av mer teknologi og automatisering.

John Andreasen, Aller

John Andreasen, Aller

– Vi har nettop kjøpt en ny ManRoland rotasjonspresse, som kan produsere mer enn det dobbelte av hva våre tidligere trykpresser kunne. Vi kjører døgnet rundt seks dager i uken, så vi har bruk for et system som kan løfte oppgaven med en bedre end-to-end automatisering for å kunne utnytte rotasjonspressen optimalt, sier John Andreasen, økonomidirektør i Aller Tryk.

Ifølge John Andreasen sto Aller Tryks seneste management information system (MIS) overfor en stor oppdatering, men desverre hadde leverandøren gått konkurs.
– Så et annet avgjørende punkt i vårt valg av leverandør er at EFI har en lang historie i bransjen og et særdeles godt ry. Vi føler oss sikre på å kunne få support langt ut i fremtiden, forteller John Andreasen.

Som et tredje avgjørende punkt nevnes MIS/ERP-integrasjonen, hvor de har inkludert modulen ”Page-Count”, som samler opp data om produksjonen helt ned på minuttbasis. Det er en helt uvurderlig informasjon i utviklingen og optimeringen av systemet, avslutter John Andreasen.

Aller Tryk er Nordens største magasinprodusent. De har 115 ansatte og produserer mer enn 3 millioner magasiner i uken samt en rekke forskjellige kataloger og brosjyrer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *