Norsk grafikk i USA

prizeprints_sonjaFrem til 1. august 2015 stilles det ut grafiske arbeider i Scandinavia House i New York. Prize Prints markerer «The Queen Sonja Print Award», en pris som deles ut annethvert år til unge kunstnere som arbeider med de grafiske kunstartene. Utstillingen stiller ut print av vinnerne av prisen i 2012, Tiiva Kivinen fra Finland og 2014, Svend-Allan Sørensen fra Danmark. I tillegg stilles det ut arbeider av dronningen selv, samt to av de andre som står bak prisen, Kjell Nupen og Ørnulf Opdahl. Utstillingen setter også fokus på den eksisterende intarnasjonale samarbeidet mellom kunsttrykkeriene Ateljé Larsen (Helsingborg, Sverige) og Universal Limited Art Editions (Long Island, NY).

Utstillingen er åpen fra tirsdag til lørdag mellom kl 12 og 18 (19 på onsdager) og det er gratis inngang.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *