Papyrus deler seg med nytt nettsted

4. mai lanserer Papyrus Supplies nytt nettsted på domeneadressen www.papyrussupplies.no. Fra og med 4. mai finnes nå all informasjon om forbruksvarer på www.papyrussupplies.no mens de grafiske produktene vil fortsette å være tilgjengelige via www.papyrus.no

papyrus_supp– Med et nytt webgrensesnitt har vi helt andre muligheter for å presentere informasjon på et oversiktlig og mer tilgjengelig måte enn tidligere, sier Johan Ahlenius, E-Commerce Manager på Papyrus Supplies.

Forandringen innebærer også en tydeligere oppdeling av virksomhetene, der Papyrus Supplies er en av Nordens ledende grossist innen forbruksvarer, mens Papyrus er en av Europas ledende grossister innen grafiske produkter.

– Lanseringen er et ledd i stadig utvikling av Papyrus Supplies webplasser. Vi arbeider nå med å optimere siden fra et søkemotorperspektiv og driver et prosjekt som høyner kvaliteten på produktinformasjon for å forbedre servicen til våre kunder, avslutter Ahlenius.

Papyrus Supplies er Nordens ledende grossist av rengjøringsprodukter, hygieneartikler, emballasje og pakkeløsninger. De har mer enn 18.000 kunder innenfor servicebedrifter, offentlig sektor og den produksjonsbaserte industrien.

Papyrus Supplies inngår i Papyrus som er en av Europas ledende grossister innen papir og forbruksvarer. Konsernet har ca. 1.877 ansatte i 20 land i Europa og omsetningen for 2014 var på 1.567 millioner EUR. Papyrus sitt hovedkontor ligger i Göteborg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: