Største bildeskjerm hittil

PUBLISERT: 4 mai 2015
OPPDATERT: 4 mai

Data- og telekommunikasjonsleverandøren NEC lanserer sin største og mest avanserte bildeskjerm hittil. MultiSync X981UHD heter proffskjermen som inngår i NECs omfattende 4K UHD-portefølje.
Skjermen måler 98 tommer og 4K UHD gir fire ganger høyere oppløsning enn Full HD. Produktet kan derfor gjengi en meget stor mengde informasjon, hvilket gir en høykvalitets brukeropplevelse.
Bildeskjermen er spesielt tilpasset sammanhenger der absolutt bildekvalitet og detaljer er avgjørende, eksempelvis i kontrollromsløsninger, for industriell design, digital skilting eller innen den medisinske sektoren, mm.

NEC-small
MultiSync X981UHD er utstyrt med funksjoner som SpectraView Engine, for fullverdig fargestyring og bildegjengivelse samt muligheten til å vise innhold fra fire HD-kilder samtidig. Eksepsjonell bildekvalitet oppnås gjennom høy pikseltetthet, en oppdateringsfrekvens på 60Hz og smarte algoritmer for bildestabilisering.
– X981UHD er vår største og mest avanserte skjerm hittil. Den gir brukeren stor fleksibilitet med mange kontrollfunksjoner. Oppløsning, farger og posisjonering av innhold på skjermen kan i høy utstrekning tilpasses etter de enkelte behovene, sier Erik H Okstad, nordisk Field Sales Engineer på NEC Display Solutions.
NEC MultiSync X981UHD er utstyrt med alle NECs profesjonelle funksjoner som intelligent varmestyring og LUT-kalibrering av panelene. Den har LED-bakgrunnsbelysning og er bygget for kontinuerlig drift. Modellen støtter opp til åtte innganger, inklusive en displayport, fire HDMI-porter, to DVI-D-porter og støtte for OPS (Open Pluggable Specification) som gjør det mulig å enkelt oppgradere skjermen uten spesielle kabler eller andre enheter. Gjennom programvaren NaViSet Administrator 2 er det mulig å administrere og kontrollere installasjoner på flere tilkoplede bildeskjermer samtidig fra en sentral plassering.
Kombinasjonen av lavtforbrukende elektriske komponenter, gjenvunnet plast, avståelse av giftige materialer, flere energibesparende egenskaper og sensorer gjør at modellen ligger på linje med NECs Green Vision.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1