150 m² i timen på ny Screen Truepress storformatprinter

truepress_150m2På den nært forestående FESPA-messen viser Screen sin nye Truepress Jet W3200HS UV, som i den raskeste versjonen kan printe helt opp til 150 m² i timen.

Printeren er en felles utvikling mellom SCREEN og deres datterselskap INCA Digital. Den er utstyrt med seks farger pluss hvitt, og er velegnet til å imøtekomme kravene fra f.eks. Point-of-Sales, skilting og dekorasjon. Den kan skrive ut på et bredt spekter av stive og fleksible medier opp til 3,2m x 1,6m i størrelse og opp til 50 mm tykkelse. Truepress-blekket, herunder høy-opasitets hvitt, lys cyan og lys magenta, er motstandsdyktig overfor bøying og riper. For å sikre kvalitet, pålitelighed og høy kapasitetsutnyttelse er printeren utstyrt med automatisk rengjøring og kompensasjon for defekte dyser.

På FESPA vil Screen printe ut en rekke utfordrende printoppgaver, så besøkende kan se printerens evne til å produsere flotte produkter, levende farger og skarp tekst helt ned til 4 punkt. Målet er ikke kun å påvise printerens høye produktivitet og kvalitet, men også hvor lett det er å printe spesialprodukter, deriblant 5 og 7-lags multi-lag, bakgrunnsbelyst og dag & natt-grafikk med over 50 m² i timen.

Truepress Jet W3200UV er tilgjengelig i både en standard versjon (85 m² i timen) og en høyhastighets versjon (150 m² i timen). Standardversjonen kan lokalt oppgraderes til høy hastighet, hvis behovet i virksomheten øker. Begge modellene leveres med en Caldera GrandRIP+, med EasyMedia mulighet for ICC-profiler. Integrasjon til en rekke andre workflows er også mulig.

Mer info hos Screen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *