2D møter 3D på Fespa

PUBLISERT: 11 mai 2015
OPPDATERT: 11 mai
Paul McCartney i 3D
Paul McCartney i 3D

FESPA har inngått partnerskap med non-profit industriorganisasjonen 3DION for å vise 2D-verdenen mulighetene i 3D-print på FESPA-utstillingen i Køln den 18.-22. mai. Initiativet bærer navnet ”2D møter 3D print”.

Tanken er å inspirere tradisjonelle printvirksomheter til å se mulighetene i 3D-print. Det skjer ved hjelp av demonstrasjoner av både 3D-skanning og print samt ved en rekke presentasjoner.

The 3D Print Showcase (Hall 8, stand A72) vil ha representanter fra store deler av 3D-bransjen blant andre Stratasys, 3D Pioneer, Makerbot og Roland DG, som var den første 2D-printerleverandør til å gå inn i 3D-markedet. Antonius Koester vil demonstrere tre forskjellige 3D-skanningssystemer, mens mein3.de vil vise et dedikert workflow. Det vil være mange andre inspirerende demonstrasjoner.

Sheldon Nazaré fra 3DION sier:
– The 3D Print Showcase er et ”must see” for alle de besøkende på FESPA, uansett om man bare er litt nysgjerrig etter hva bransjen tilbyr av muligheter, eller man står på nippet til å gå inn i 3D-print. Interessen for 3D-print er enorm og likedan er etterspørselen innenfor bilindustrien, arkitektur, medisin og prototypekonstruksjon. Enhver PSP’er (print service provider) bør være på tå hev for å avdekke sine muligheter – før konkurrentene gjør det.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676