Antalis kjøper Paperlinx i UK

PUBLISERT: 11 mai 2015
OPPDATERT: 11 mai

Antalis har kjøpt Paperlinx emballasjevirksomhet i Storbritannia. Kjøpet er i størrelsesordenen 80 millioner pund, ifølge Printweek.
Virksomhetene som inngår i oppkjøpet er 1st Class Packaging i Northampton, Donington Packaging Supplies i Spalding samt Parkside Packaging i Coventry.
– Vi var intresserte fra dag en. Vi så på alle de mulighetene Paperlinx hadde å tilby, og hadde omfattende diskusjoner med Deloitte. Men det var disse tre foretakene vi virkelig var intresserte i, sier Davis Hunter, administrerende direktør for Antalis, som bekrefter at det ikke er noen planer om umiddelbare navneendringer selv om foretakene kommer til å merkes som en del av Antalisfamilien.
Paperlinx er en internasjonal leverandør av finpapir, industriemballasje og utstyr for skiltmaterialer og storformat, samt forbruksvarer og systemer.
Konsernet, som ble stiftet i 2000 etter en oppdeling av Amcor, solgte sin papirproduserende virksomhet i 2009 til japanske Nippon Paper Group.
Idag eier Paperlinx grossistfirmaer i 20 land. I Storbritannia og Europa kjennes foretaket under varemerket Paperlinx. I Canada, Australia, New Zeeland og Asia kallar de seg Spicers.
Paperlinx sysselsetter cirka 4000 personer og hovedkontoret ligger i Melbourne, Australia.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1