Durst viser "grønn" teknologi på Fespa

PUBLISERT: 11 mai 2015
OPPDATERT: 11 mai
Rho WT 250 HS fra Durst
Rho WT 250 HS fra Durst

En av de store nyhetene på FESPA i Køln blir den nyutviklede vannbaserte inkjetprinteren Rho WT 250 HS fra Durst, som ifølge forhåndsomtalen kan printe i offsetkvalitet på både faste og fleksible materialer.

Printeren er et resultat av mer enn to års forskning, som har munnet ut i den såkalte “Water Technology”, som presenteres som et miljøvennlig alternativ til UV-herdende blekk. Det nye blekket har ingen merkingskrav i forhold til helse- eller miljørisker.

– “Durst Water Technology” er en banebrytende innovasjon for soft signage, og avgjørende for å kunne lage holdbare og luktfrie storformats POS-materialer, forteller Christoph Gamper, administrerende direktør i Durst Phototechnik AG, og fortsetter:
– Med utviklingen av Rho WT har vi økt utvalget innenfor det klassiske storformatsegmentet, og vi har funnet nye markeder innenfor emballasje og “grønn” POS.

På FESPA viser Durst dessuten sin produktprofil innenfor soft signage og tekstiltrykk, samt reklame- og informasjonsmedier. En av de mange andre produksjonsmaskinene Durst viser er Rhotex HS, som kan produsere opp til 900 m² i timen.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676