Durst viser "grønn" teknologi på Fespa

Rho WT 250 HS fra Durst

Rho WT 250 HS fra Durst

En av de store nyhetene på FESPA i Køln blir den nyutviklede vannbaserte inkjetprinteren Rho WT 250 HS fra Durst, som ifølge forhåndsomtalen kan printe i offsetkvalitet på både faste og fleksible materialer.

Printeren er et resultat av mer enn to års forskning, som har munnet ut i den såkalte “Water Technology”, som presenteres som et miljøvennlig alternativ til UV-herdende blekk. Det nye blekket har ingen merkingskrav i forhold til helse- eller miljørisker.

– “Durst Water Technology” er en banebrytende innovasjon for soft signage, og avgjørende for å kunne lage holdbare og luktfrie storformats POS-materialer, forteller Christoph Gamper, administrerende direktør i Durst Phototechnik AG, og fortsetter:
– Med utviklingen av Rho WT har vi økt utvalget innenfor det klassiske storformatsegmentet, og vi har funnet nye markeder innenfor emballasje og “grønn” POS.

På FESPA viser Durst dessuten sin produktprofil innenfor soft signage og tekstiltrykk, samt reklame- og informasjonsmedier. En av de mange andre produksjonsmaskinene Durst viser er Rhotex HS, som kan produsere opp til 900 m² i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: