Summa øker formatet på ny flatbedløsning

summa_f2630-390x235På den kommende Fespa-messen i Køln kommer Summa til å ha verdenspremiere på sin F2630 flatbed cutter. Det er en storebror av F1612 og har en arbeidsflate på 265 x 305 centimeter.
Det skal ifølge firmaet være et bredt utvalg av verktøy man kan bruke, ikke minst ettersom den nye løsningen er kompatibel med alle verktøy og moduler til den tidligere utgitte F1612-modellen. En router på 1 kW kan også koples til om man vil bryne seg på de hardere materialene som PVC, akryl, eller tre.
Arbeidsflaten omfatter over åtte kvadratmeter oppdelt i tolv vakuumsoner. Hver sone kan settes på eller stenges av automatisk for å tilpasses materialstørrelsen. Man har også en tandemmodus for å oppnå høyere produktivitet. Her alternerer man mellom de fremre og bakre sonene og kan montere et nytt materiale i en sone mens produksjon pågår i den andre sonen.
De første installasjonene kommer til å være oppe og gå i løpet av høsten. Summa har ikke publisert noen priser ennå, men en standardinstallasjon kommer til å ligge på under 100 000 euro. Firmaet stiller ut på Fespa 2015 i hall 7, stand K55.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *