Nytt overføringspapir fra Epson

PUBLISERT: 18 mai 2015
OPPDATERT: 18 mai

epsonpapirEpson lanserer det nye DS Transfer Multipurpose-papiret, et prisgunstig overføringspapir for sublimering for små og mellomstore produsenter av stive materialer. Det har aldri vært enklere eller mer kostnadseffektivt å påføre dekorativt design på fotografiske plater av aluminium, iPhone-etuier, keramiske fliser, krus og trematerialer, heter det i en pressemelding fra Epson.

DS Transfer Multipurpose-papiret er fleksibelt og enkelt å bruke. Det fås i lange ruller og er spesielt beregnet på overføring av dekorativt design til harde underlag, men det er også fleksibelt, og virker på polyesterbaserte tekstiler.

DS Transfer Multipurpose er et mellomtungt papir på 105 g/m2. Det er alltid stabilt, og krøller ikke under blekkoverføringen. Den spesielle pustende utformingen gjør at blekkdampen kan spre seg under sublimeringsprosessen.

Brukerne får konsekvent skarpe resultater med et stort fargespillerom, inkludert utskrifter i fotokvalitet, og den høye blekkoverføringsraten gir mindre svinn.

DS Transfer Multipurpose-papir er tilgjengelig nå, med priser fra kr 117 eks. mva.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324