Nytt overføringspapir fra Epson

PUBLISERT: 18 mai 2015
OPPDATERT: 18 mai

epsonpapirEpson lanserer det nye DS Transfer Multipurpose-papiret, et prisgunstig overføringspapir for sublimering for små og mellomstore produsenter av stive materialer. Det har aldri vært enklere eller mer kostnadseffektivt å påføre dekorativt design på fotografiske plater av aluminium, iPhone-etuier, keramiske fliser, krus og trematerialer, heter det i en pressemelding fra Epson.

DS Transfer Multipurpose-papiret er fleksibelt og enkelt å bruke. Det fås i lange ruller og er spesielt beregnet på overføring av dekorativt design til harde underlag, men det er også fleksibelt, og virker på polyesterbaserte tekstiler.

DS Transfer Multipurpose er et mellomtungt papir på 105 g/m2. Det er alltid stabilt, og krøller ikke under blekkoverføringen. Den spesielle pustende utformingen gjør at blekkdampen kan spre seg under sublimeringsprosessen.

Brukerne får konsekvent skarpe resultater med et stort fargespillerom, inkludert utskrifter i fotokvalitet, og den høye blekkoverføringsraten gir mindre svinn.

DS Transfer Multipurpose-papir er tilgjengelig nå, med priser fra kr 117 eks. mva.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1