Beste print & cut løsning

Mimaki CJV150-serien

Mimaki CJV150-serien

European Digital Press Association (EDP) tildelte Mimaki prisen for beste print & cut-løsning på den nylig overståtte FESPA-messen. Det var for CJV150-serien, en entry-level modell som kan printe opp til 56 m² i timen.

Mike Horsten, General Manager Marketing hos Mimaki mottok prisen under en seremoni på messen.
– Vi er ekstremt stolte over at vi igjen har mottatt en pris for å bringe innovative produkter på markedet, sier Mike Horsten. CJV150/CJV300-seriene er vår mest fleksible printer og er en opplagt løsning for førstegangskjøpere, som kan få en prisoverkommelig og kompakt printer som passer inn i de fleste miljøer.

Den ble lansert i fjor høst, og er utstyrt med nyutviklede printhoder som printer i bredere bånd og dermed oppnår en høyere hastighet. Dråpestørrelsene varierer fra 4 til 35 picoliter og gir mulighet for både høy oppløsning og bløte overganger mellem nyanser.

Spesialutviklede registermerker gjør at den vet nøyaktig hvor den skal skjære, og samtidig fjerne kapp. Skjæremerker er dessuten plassert slik at det blir minimalt materialsvinn.

Dommerne er glade for at printeren kan arbeide med både solvente og vannbaserte farger, hvilket gjør at den kan brukes til fremstilling av mange forskjellige applikasjoner. En nyutviklet sølvfarge med høy glans gir muligheten til å printe mer enn 648 farger i Mimakis Metallic Color Collection.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: