Gode erfaringer med prisbelønnet maskin

konica_PRESS C1100Konica Minolta har i det siste året installert mange av den nye 100 siders maskinen bizhub PRESS C1100 og i følge hustrykkeriet til Østfold Fylkeskommune er maskinen både driftssikker og stabil i printkvaliteten: Da hustrykkeriet anskaffet seg en Konica Minolta bizhub PRESS C1100, øynet leder av trykkeriet Jon Raymond Andresen en mulighet for å se hva den nye digitaltrykkmaskinen var god for. Fylkeskommunen hadde fått i oppdrag å trykke et informasjonshefte til et stort antall hustander. Jobben innebar trykk av 750 000 sider med kun en ukes deadline. Ved hjelp av PRESS C8000 og nye PRESS C1100 gikk dette overraskende smertefritt med svært høy kvalitet på resultatet.

I tillegg til selve printingen krevde denne utskriftsjobben mye manuell oppfølging av operatøren selv, samt pakking og logistikk, men med Konica Minoltas lokale serviceapparat i ryggen gikk jobben som smurt.

Produktsjef Morten Hegge forklarer suksessen slik: – Vi ser at nye PRESS C1100 har de egenskapene trykkeriene etterspør, god og stabil printkvalitet, driftsstabilitet, høy produktivitet og robust mediehåndtering.

Konica Minolta bizhub PRESS C1100 vant BLI`s «Production Printer 2015 PRO Awards for outstanding Colour Mid-Volume Production Device». Konica Minolta Norge er godt fornøyd med salget av digitaltrykkmaskinen, som er den mest solgte i sitt segment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *