swissQprint: en komplett trio av annengenerasjonsmaskiner

Generasjon 2 av swissQprints maskiner.

Generasjon 2 av swissQprints maskiner: Oryx 2, Impala 2, Nyala 2.

swissQprint lanserte to nye storformat UV printere på FESPA 2015: Oryx 2 og Impala 2. Begge er større og mer produktive enn deres forgjengere. De markerer ferdiggjørelsen av ​​et generasjonsskifte som begynte i fjor med flaggskipmodellen Nyala 2.

Med sitt nye sortiment svarer swissQprint på etterspørselen etter større og mer produktive printsystemer. De siste modellene Oryx 2 og Impala 2 ble offisielt lansert på FESPA 2015 i Köln. Dette fullbringer swissQprints trio etter fjorårets verdenspremiere for Nyala 2, den første av den nye generasjonen. swissQprint er tro mot konseptet; en flatbed printer med adskillige utvidelsesmuligheter. Til et hvert nivå av produktivitet, vil brukere kunne finne den riktige storformatprinteren for dem, som kan bygges eller senere utvides som ønsket.

Større og mer effektiv
De nylig lanserte Oryx 2 og Impala 2 modeller har en printbordstørrelse som strekker seg over fem kvadratmeter (2,5 × 2 m). Det gjør dem 40 cm lengre enn sine forgjengere og bringer enda større frihet til valg av printformater. Begge har som standard non-stop tandem utskrivingsfunktion. Dette eliminerer nedetider ved å skifte mellom utskrift på de forreste og bakerste regioner av printbordet. Oryx 2 gir maksimal produktivitet på 65 kvadratmeter i timen, mens Impala 2 imponerer ved 180 kvadratmeter.

Modulært system
swissQprint viderefører den modulære oppbygningen i sine nyeste modeller: hver printer har en robust rull-til-rull funksjon til rullemedier som kan veie opp til 180 kg. Oryx 2 har nå ni fritt konfigurerbare fargekanaler, akkurat som de andre swissQprint maskinene. Fremtidige eiere av en Impala 2 kan velge mellom to printhodesystemer med forskjellige nivåer av yteevne. Dessuten kan antallet printhoder senere fordobles for derved å oppnå en fordobling af produksjonsvolumet. Og når vi snakker om fordobling, er det også board option: med den intelligente board feederen og stabile forlengerbord kan presisjonsprinterne printe formater opp til fire meter i lengden – med andre ord, den dobbelte dybde av ​​printbordets størrelse.

Modeller for hvert nivå av produktivitet
Med de oppgraderbare swissQprint UV-printere kan investeringen inndeles etter virksomhetens vekst. Mindre virksomheter som spesialiserer seg på høykvalitets printproduksjon kan imøtekomme deres ordremengde ved å bruke en Oryx 2. Virksomheter som planlegger å vokse kan velge en Impala 2, den kompakte produksjonsmodellen. Og produksjonsvirksomheter som produserer mangeartede oppgaver og store mengder kan velge Nyala 2 med sine 3,2 m brede printbord og en maksimal yteevne på 206 kvadratmeter i timen. Sist men ikke minst kan Nyala 2 eiere likeledes velge mellom to forskjellige typer av printhoder, avhengig av deres behov for produktivitet.

Forhandler i Norden: NIZE equipment, Tlf. +45 88 82 70 30, www.nizeequipment.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *