Ny entry-level HP Indigo

HP Indigo 7r

HP Indigo 7r

HP har nettopp annonsert en nyhet som skal gjøre det mulig å komme i gang med HP-produksjonsprint på et lavere investeringsbudsjett. Der er snakk om en fabrikkrenovert HP Indigo 7000, som i den renoverte utgaven kommer til å hete Indigo 7r.

HP har tidligere solgt renoverte 7000 og 7500-modeller, som har blitt ”låst” til de opprinnelige 7000 eller 7500-spesifikasjonene. Det nye er at Indigo 7r kan oppgraderes, så den kan romme flere av de features som er i 7800-modellen, etterhvert som behovet oppstår.
– Vi endrer vår oppgraderingsstrategi for å sikre kundenes investering, så de kan utvikle seg ved å oppgradere eller skifte ut til nyere modeller, sier HP Indigos general manager Alon Bar-Shany. – Print er under dramatisk endring, og vi er nødt til å imøtekomme kundenes behov for fleksibilitet.

De fabrikkrenoverte Indigo 7000-printerne har full garanti og kan blant annet oppgraderes til sju farger (f.eks. dekkhvit) og inline fargekontroll.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: