Bjørn Frantsen ny produktsjef hos Canon Norge

PUBLISERT: 17 juni 2015
OPPDATERT: 21 mars
Bjørn Frantsen
Bjørn Frantsen

Bjørn Frantsen tiltrer 1. juli i stillingen som produktsjef for Professional Print i Business Imaging Group i Canon Norge. Han tar over roret etter Torleiv Haugstaul, som er ny produktsjef i Canon Europa.

Frantsen har lang erfaring fra grafisk industri og digital trykk og over 10 års erfaring fra Canon. Magnus Blegen, markedsdirektør i Canon Norge, ønsker Frantsen velkommen i ny stilling;

– Professional Print er et strategisk vekstområde for Canon med store muligheter både innen solution, produksjonsutstyr og tjenesteutvikling. Bjørn har markert seg som en sterk ambassadør for Canon og en verdifull ressurs med kompetanse på både marked, salg og produktledelse.

Canon er inne i en svært spennende periode med lanseringer av et antall nye produkter og løsninger, og Frantsen ser frem til å ta fatt på nye oppgaver;

– Jeg går inn i denne stillingen med stor respekt for en bransje som er i sterk omstilling og som markedsleder tar Canon ansvar for å bidra til positiv utvikling i bransjen. Sammen med et svært kompetent salgs- og serviceteam og robuste løsninger som vi har levert gjennom en årrekke, er jeg overbevist om at vi ytterligere skal forsterke en klar nummer én posisjon, sier Bjørn Frantsen, produktsjef Professional Print i Canon Norge.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1