Bjørn Frantsen ny produktsjef hos Canon Norge

PUBLISERT: 17 juni 2015
OPPDATERT: 21 mars
Bjørn Frantsen
Bjørn Frantsen

Bjørn Frantsen tiltrer 1. juli i stillingen som produktsjef for Professional Print i Business Imaging Group i Canon Norge. Han tar over roret etter Torleiv Haugstaul, som er ny produktsjef i Canon Europa.

Frantsen har lang erfaring fra grafisk industri og digital trykk og over 10 års erfaring fra Canon. Magnus Blegen, markedsdirektør i Canon Norge, ønsker Frantsen velkommen i ny stilling;

– Professional Print er et strategisk vekstområde for Canon med store muligheter både innen solution, produksjonsutstyr og tjenesteutvikling. Bjørn har markert seg som en sterk ambassadør for Canon og en verdifull ressurs med kompetanse på både marked, salg og produktledelse.

Canon er inne i en svært spennende periode med lanseringer av et antall nye produkter og løsninger, og Frantsen ser frem til å ta fatt på nye oppgaver;

– Jeg går inn i denne stillingen med stor respekt for en bransje som er i sterk omstilling og som markedsleder tar Canon ansvar for å bidra til positiv utvikling i bransjen. Sammen med et svært kompetent salgs- og serviceteam og robuste løsninger som vi har levert gjennom en årrekke, er jeg overbevist om at vi ytterligere skal forsterke en klar nummer én posisjon, sier Bjørn Frantsen, produktsjef Professional Print i Canon Norge.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi