400 plater i timen med ny Agfa CtP

PUBLISERT: 22 juni 2015
OPPDATERT: 22 juni
Agfa Advantage imagesetter
Agfa Advantage imagesetter

Med den nye Advantage N TR VHS imagesetteren øker Agfa hastigheten med 50 plater i forhold til den hittil raskeste Agfa-imagesetteren. Det åpner mulighet for kortere leveringstider eller mulighet f.eks for å erstatte flere eldre imagesettere med en, som kan klare hele behovet og dermed frigjøre både plass, punch- og bend-utstyr og vedlikeholdsressurser.

Advantage N TR VHS sikter spesielt på avismarkedet, hvor deadlines er en evig utfordring, men også kommersielle trykkerier med høy kapasitet vil få glede av den nye Advantage.

Emiel Sweevers, marketing manager for avisutstyr hos Agfa, sier:
– Med dette nye state-of-the-art systemet viser vi vår dedikasjon til avismarkedet ved å imøtekomme dem på ett av deres mest kritiske behov. Alle leter efter automatiseringspotensialer, forbedret effektivitet og besparelser. Det er det samme i høyvolum-segmentet. Vi ønsker å være den ideelle partner, som kan tilby ekspertise i hardware, workflowløsninger, forbruksvarer helt fra prepress og til det ferdige produkt.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324