400 plater i timen med ny Agfa CtP

Agfa Advantage imagesetter

Agfa Advantage imagesetter

Med den nye Advantage N TR VHS imagesetteren øker Agfa hastigheten med 50 plater i forhold til den hittil raskeste Agfa-imagesetteren. Det åpner mulighet for kortere leveringstider eller mulighet f.eks for å erstatte flere eldre imagesettere med en, som kan klare hele behovet og dermed frigjøre både plass, punch- og bend-utstyr og vedlikeholdsressurser.

Advantage N TR VHS sikter spesielt på avismarkedet, hvor deadlines er en evig utfordring, men også kommersielle trykkerier med høy kapasitet vil få glede av den nye Advantage.

Emiel Sweevers, marketing manager for avisutstyr hos Agfa, sier:
– Med dette nye state-of-the-art systemet viser vi vår dedikasjon til avismarkedet ved å imøtekomme dem på ett av deres mest kritiske behov. Alle leter efter automatiseringspotensialer, forbedret effektivitet og besparelser. Det er det samme i høyvolum-segmentet. Vi ønsker å være den ideelle partner, som kan tilby ekspertise i hardware, workflowløsninger, forbruksvarer helt fra prepress og til det ferdige produkt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *