400 plater i timen med ny Agfa CtP

PUBLISERT: 22 juni 2015
OPPDATERT: 22 juni
Agfa Advantage imagesetter
Agfa Advantage imagesetter

Med den nye Advantage N TR VHS imagesetteren øker Agfa hastigheten med 50 plater i forhold til den hittil raskeste Agfa-imagesetteren. Det åpner mulighet for kortere leveringstider eller mulighet f.eks for å erstatte flere eldre imagesettere med en, som kan klare hele behovet og dermed frigjøre både plass, punch- og bend-utstyr og vedlikeholdsressurser.

Advantage N TR VHS sikter spesielt på avismarkedet, hvor deadlines er en evig utfordring, men også kommersielle trykkerier med høy kapasitet vil få glede av den nye Advantage.

Emiel Sweevers, marketing manager for avisutstyr hos Agfa, sier:
– Med dette nye state-of-the-art systemet viser vi vår dedikasjon til avismarkedet ved å imøtekomme dem på ett av deres mest kritiske behov. Alle leter efter automatiseringspotensialer, forbedret effektivitet og besparelser. Det er det samme i høyvolum-segmentet. Vi ønsker å være den ideelle partner, som kan tilby ekspertise i hardware, workflowløsninger, forbruksvarer helt fra prepress og til det ferdige produkt.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12