Forbedret integrasjon med ny EFI server

PUBLISERT: 30 juni 2015
OPPDATERT: 30 juni

Med den nye EFI FS-200 Pro Server fortsetter utviklingen mot maksimal integrasjon til printbutikkens management-system. Fra å være en RIP, via utviklingen til å være et digitalt frontend-system (DFE), er EFIs FS-200 Pro Server mye mer med mulighet for automatisering, planlegging, estimering og rapportering.

I takt med at storformatmarkedene har utviklet seg voldsomt, og at de nye produksjonsrettede inkjetmaskinene er på vei til å innta markedene, har behovene også endret seg. Det reagerer EFI på ved å sende den nye EFI FS-200 Pro på markedet.

Nye fargefasiliteter
På fargesiden har man utviklet en rekke funksjoner som skal sikre en enda bedre fargegjengivelse. Det gjelder en Control Bar Builder, som gjør det mulig å lage akkurat de fargekontrollkiler, som er relevante for den enkelte bruker. Det gjelder Fiery Image Viewer Curves, som åpner muligheten for å fargematche sider med hverandre eller med andre dokumenter umiddelbart før output, og endelig er spotfargematching forbedret.

Bedre produktivitet
Blant de nye produktivitetsfremmende funksjonene er Hyper RIP, som kan avvikle ett eller flere dokumenter på opp til fire RIPer samtidig. Det øker naturligvis hastigheten betraktelig. Skulle man få bruk for å haste et dokument igjennom, kan man velge Rush RIP, som uten å avbryte andre funksjoner gir dette dokumentet høyeste prioritet.
En ny AutoTabs-funksjon gjør det muligt å legge forskjellige seksjonsmarkeringer på et dokument, hvilket f.eks. ofte benyttes ved produksjon av manualer. Disse informasjonene går så videre i prosessen til f.eks. utstansingen. Blant de nye funksjonene er også automatisk utskyting organisert i hot folders.

Enklere funksjoner
Det er også blitt lettere å nummerere sider til slutt i prosessen og likeledes er både prosessen forenklet og gir en bedre kvalitet, når du konverterer til grayscale. Det siste har betydning for f.eks. klikkavgiften, når du printer noe hvor fargene ikke har betydning.

EFI FS-200 Pro Server ble lansert 29. juni og forventes å være tilgjengelig umiddelbart.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1