Canon med ECO stift til bedriftsmarkedet

imageRUNNER ADVANCE C3300

imageRUNNER ADVANCE C3300

Med lanseringen av imageRUNNER ADVANCE C3300-serien kan Canon levere med en intern etterbehandler som gir brukeren valgmuligheten mellom å stifte utskrifter automatisk, stifte dokumenter manuelt eller bruke nyvinningen ECO stifting. Den nye serien av multifunksjonelle utskriftsenheter forsterker ytterligere bedriftsmarkedets mest solgte utskriftsløsning for bedrifter, imageRUNNER ADVANCE serien.

Konvensjonell stifting
Dette benyttes ved vanlig stifting av opptil 50 ark med en eller to stifter, og er den mest benyttede metode for stifting av utskrifter i dag.

Manuell stifting
Mange av brukerne ønsker også å kunne stifte sine originaler etter innskanning eller kopioppdrag. Dette blir også elegant løst av samme enhet.

ECO stifting
Dette er nytt for de fleste. Den normale stiften i hjørnet erstattes med den nye ECO-stiftingen som er helt uten stift, men med samme effekt som vanlige stifter. ECO stifter er dermed et godt alternativ til å bruke metallstift.

De fleste utskriftsjobber på kontoret består av to til tre sider, derfor er det smart, økonomisk og miljøvennlig å benytte ECO-stifteren.

Metallstifter på avveie i teknisk utstyr er et kjent problem. Brukeren kan nå unngå metallstifter i forbindelse med makulering, og både bruker og selskap vil dermed oppnå en økt sikkerhet.

– Det er ikke ofte at man i disse dager kan presentere noe som skiller seg klart ut i markedet. Dette er veldig gøy, ikke minst fordi denne enheten gir brukere på kontoret funksjoner som er nyttige og smarte. Tre behov dekket på en gang – helt naturlig med den unike Canon iR ADVANCE C3300 serien, avslutter Stig Hvalryg, Product Business Developer, i Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *