Agfa Graphics med Storefront 3.0

PUBLISERT: 11 august 2015
OPPDATERT: 11 august

agfa-storefront-3-kopi

Den nye versjonen av Agfa Graphics skybaserte web-til-trykk-flyt, Storefront, er lansert med fokus på forretningssiden av web-til-trykk.
Skandinavia er en av de mest aktive regionene innen web-til-trykk for business-to-business. Storefront 3.0 er utviklet for både Apogee og Asanti, og i den nye versjonen er det blant annet funksjoner for tilpasset sidefot og animerte bannere for onlinebutikker.
– Fra begynnelsen utviklet vi vår Storefront-løsning med automatisering i tankene, sier Andy Grant, programvaresjef på Agfa Graphics. Den tette integrasjonen med Apogees eller Asantis arbeidsflyt er ekstremt kraftfull og sparer en hel del tid, ettersom ordreinngangen bearbeides automatisk.
– Med den nye versjonen fokuserer vi mer på forretningssiden av web-til-trykk, der vi gjør det mulig for trykkerier å skape større og mer effektive forretninger, arbeide i større markeder, med støtte for å lage og distribuere elektroniske dokumenter, og håndtere ulike betalingsmodeller og fakturering, avslutter Andy Grant.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1