Efi lanserer ny versjon av Printsmith Vision

I den nye oppdateringen av Efis nettbaserte MIS-løsning for trykkerier, Printsmith Vision, ligger fokuset på effektivisering og mobil håndtering.
Verktøyet har blitt tilpasset og oppdatert for mobil håndtering, hvilket skal gjøre at brukeren lettere kan holde øye med ting som produksjon, status på trykkjobber og innkommende forsendelser på avstand.
– Printsmith Vision, versjon 3, inneholder mange av de funksjonene som har blitt etterspurt av vår brukergruppe, sier Jeffrey White, sjef for små og store foretaksprodukter på Efi Productivity Software. Vårt mål har vært og fortsetter å være å tilby MIS-løsninger som forbedrer produktiviteten og lønnsomheten for våre kunder, noe som gir dem mer kontroll over forretnings- og produksjonsdata slik at de bedre kan håndtere sine foretak i realtid.
Noen nye funksjoner i den nye versjonen av Printsmith Vision er større fleksibilitet rundt logging av kundeinteraksjoner, å kunne generere kjøpsordre, forbedret e-post, forhåndsvisninger av innhold og et nytt skjemaleggingsverktøy.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: