Efi lanserer ny versjon av Printsmith Vision

PUBLISERT: 11 august 2015
OPPDATERT: 11 august

I den nye oppdateringen av Efis nettbaserte MIS-løsning for trykkerier, Printsmith Vision, ligger fokuset på effektivisering og mobil håndtering.
Verktøyet har blitt tilpasset og oppdatert for mobil håndtering, hvilket skal gjøre at brukeren lettere kan holde øye med ting som produksjon, status på trykkjobber og innkommende forsendelser på avstand.
– Printsmith Vision, versjon 3, inneholder mange av de funksjonene som har blitt etterspurt av vår brukergruppe, sier Jeffrey White, sjef for små og store foretaksprodukter på Efi Productivity Software. Vårt mål har vært og fortsetter å være å tilby MIS-løsninger som forbedrer produktiviteten og lønnsomheten for våre kunder, noe som gir dem mer kontroll over forretnings- og produksjonsdata slik at de bedre kan håndtere sine foretak i realtid.
Noen nye funksjoner i den nye versjonen av Printsmith Vision er større fleksibilitet rundt logging av kundeinteraksjoner, å kunne generere kjøpsordre, forbedret e-post, forhåndsvisninger av innhold og et nytt skjemaleggingsverktøy.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz