Nye Mohr Digicut lover laserkutting i særklasse

mohr_digicut

Den helt nye Mohr Digicut åpner opp for en rekke muligheter med laserkutting. Med laserkutting kan man ikke bare produsere avansert design, men også utføre stansing, gravering og bøyespenninger – alt i en og samme arbeidsprosess. Dette helt uten verktøysomkostninger og ubegrensede muligheter av designs.

Mohr Digicut er enkel å betjene, og standardprogrammer medfølger. Du kan blant annet produsere: lykkeønskningskort, invitasjoner, esker, konvolutter, visittkort, bordkort, puslespill, bokmerker og mye, mye mere.

Neopost Danmark A/S er eneforhandler av MOHR Digicut i hele Norden, og viser denne nyheten for første gang på Sign og Print messen i Odense i september.

Fakta om MOHR Digicut:

  • Maks hastighet 2032 mm per sekund
  • Krever PC med Windows
  • Kjører både med CorelDraw og Adobe
  • Interface via USB
  • Intropris 475.000 Dkr eksl. moms

Video:

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: