Nye Mohr Digicut lover laserkutting i særklasse

PUBLISERT: 11 august 2015
OPPDATERT: 11 august

mohr_digicut

Den helt nye Mohr Digicut åpner opp for en rekke muligheter med laserkutting. Med laserkutting kan man ikke bare produsere avansert design, men også utføre stansing, gravering og bøyespenninger – alt i en og samme arbeidsprosess. Dette helt uten verktøysomkostninger og ubegrensede muligheter av designs.

Mohr Digicut er enkel å betjene, og standardprogrammer medfølger. Du kan blant annet produsere: lykkeønskningskort, invitasjoner, esker, konvolutter, visittkort, bordkort, puslespill, bokmerker og mye, mye mere.

Neopost Danmark A/S er eneforhandler av MOHR Digicut i hele Norden, og viser denne nyheten for første gang på Sign og Print messen i Odense i september.

Fakta om MOHR Digicut:

  • Maks hastighet 2032 mm per sekund
  • Krever PC med Windows
  • Kjører både med CorelDraw og Adobe
  • Interface via USB
  • Intropris 475.000 Dkr eksl. moms

Video:

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz