Populær tekstilprinter får storebror

hollanders_cb_320-390x156

Ett år etter lanseringen av Hollanders Colorbooster 250 solgte firmaet sin første Colorbooster 320, som er storebror til 250-modellen. Avtalen ble gjort på årets Fespa i Köln.
Både 250 og 320 er et resultat av en økt etterspørsel på en fleksibel tekstilprinter som muliggjør en rekke forskjellige kombinasjoner. For å kunne printe på et så bredt utvalg av tekstil som mulig kreves det at man har flere blekkmuligheter i trykkeriet. Hollanders vilje til å høre på markedet har også gitt resultater, 250-modellen er en av firmaets mest solgte enheter.
– Alla erfaringene vi fikk i fjor med med Colorbooster 250 har vi lagt inn i utviklingen, sier Jacco Aartsen Tuijn, Hollanders administrerende direktør. For eksempel kan en bruker selv bytte ut skrivehoder og behøver derfor ikke å vente på en servicetekniker. Dessuten kan man selvsagt kjøre printeren nattestider uovervåket.
Colorbooster 250 koster rundt 100 000 euro, mens den større Colorbooster 320 koster rundt 130 000 euro. Les mer på Hollanders nettsted (engelsk).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *