Populær tekstilprinter får storebror

PUBLISERT: 11 august 2015
OPPDATERT: 11 august

hollanders_cb_320-390x156

Ett år etter lanseringen av Hollanders Colorbooster 250 solgte firmaet sin første Colorbooster 320, som er storebror til 250-modellen. Avtalen ble gjort på årets Fespa i Köln.
Både 250 og 320 er et resultat av en økt etterspørsel på en fleksibel tekstilprinter som muliggjør en rekke forskjellige kombinasjoner. For å kunne printe på et så bredt utvalg av tekstil som mulig kreves det at man har flere blekkmuligheter i trykkeriet. Hollanders vilje til å høre på markedet har også gitt resultater, 250-modellen er en av firmaets mest solgte enheter.
– Alla erfaringene vi fikk i fjor med med Colorbooster 250 har vi lagt inn i utviklingen, sier Jacco Aartsen Tuijn, Hollanders administrerende direktør. For eksempel kan en bruker selv bytte ut skrivehoder og behøver derfor ikke å vente på en servicetekniker. Dessuten kan man selvsagt kjøre printeren nattestider uovervåket.
Colorbooster 250 koster rundt 100 000 euro, mens den større Colorbooster 320 koster rundt 130 000 euro. Les mer på Hollanders nettsted (engelsk).

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik