Epson lanserer to nye tekstilprintere

PUBLISERT: 12 august 2015
OPPDATERT: 12 august

epson_SC-F7200

Epson lanserer to nye fargesublimeringsskrivere for pålitelig og kostnadseffektiv produksjon av tekstiler og profileringsartikler i toppkvalitet. SC-F7200 og SC-F6200 inngår i en komplett Epson-pakke med garanti og service. Tenkte kundegrupper er tekstilprodusenter, fotostudioer og leverandører av profileringsartikler.

Disse nye modellene styrker Epsons utvalg av fargesublimeringsskrivere ved å gi kundene mulighet til å utvide produksjonskapasiteten. Både SC-F7200 og SC-F6200 kan produsere trykte tekstiler av høy kvalitet, som klær, sportstøy og hjemmetekstiler, mens SC-F6200 også kan skrive på en rekke harde underlag. Skriveren kan brukes til bl.a. krus og telefon- og nettbrettdeksler, og er ideell for leverandører av profileringsartikler.

– Fargesublimeringsskriverne er utviklet basert på Epsons nyeste teknologi og kunnskap. Med nye og forbedrede egenskaper åpner SC-F6200 for en rekke nye muligheter med utskrift av bilder på underlag som metall og tre. SC-F7200 er utviklet for å gi fremragende resultater med rull-til-rull-tekstiler, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge

Begge skriverne har Epsons PrecisionCore TFP-skrivehode for å gi flotte utskrifter med farger og skarphet i toppklasse. Sammen med UltraChrome DS-blekket gir dette brukerne best mulige resultater. Epson har utviklet et nytt svart HDK-blekk for tekstilutskrift med dype, naturlige svarttoner og tette skygger. Ved utskrift på faste underlag gir standard svart blekk myke overganger som er perfekt for profileringsartikler.

Kunder som kjøper produktene, får fordelen av en komplett pakkeløsning fra Epson. Maskinvaren, programvaren, skriverhodet, blekket og sublimeringspapiret er laget og støttet av én produsent for å sikre at alt fungerer knirkefritt sammen. Skriveren leveres også med Wasatch-programvare, slik at brukerne kan begynne å skrive ut med én gang uten ytterligere investeringer.

I tillegg kan Epsons kunder være trygge på å få førsteklasses service og kundestøtte. Hvis det mot formodning skulle oppstå et problem, leveres begge produktene med ett års garanti som standard. Hvis kundene vil utvide dekningen, er Epson CoverPlus-garantialternativer tilgjengelige, inkludert Epsons fornybare ettårs garanti som betyr at kunder kan betale for ett år om gangen og ikke forhåndsbetale for lange perioder fremover.

Begge modellene har en rekke kostnadsbesparende funksjoner. Blekksystemer med høy kapasitet gir lavere kostnad per kvadratmeter, og ved å bruke Epsons originalblekk blir behovet for rengjøring og utskiftning av skriverhodet mindre. Det er blitt enklere og mer kostnadseffektivt å kvitte seg med avfallsblekk, da begge skriverne har en tolitersflaske for oppsamling av søl. Begge produktene fås også med Epsons program for administrerte utskriftstjenester, som gir bedre budsjettkontroll og bidrar til å redusere lagerbeholdningen.

Epson SC-F7200 og SC-F6200 er tilgjengelig i salg i oktober. Anbefalte utsalgspriser er ikke fastsatt ennå.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324