Epson lanserer to nye tekstilprintere

epson_SC-F7200

Epson lanserer to nye fargesublimeringsskrivere for pålitelig og kostnadseffektiv produksjon av tekstiler og profileringsartikler i toppkvalitet. SC-F7200 og SC-F6200 inngår i en komplett Epson-pakke med garanti og service. Tenkte kundegrupper er tekstilprodusenter, fotostudioer og leverandører av profileringsartikler.

Disse nye modellene styrker Epsons utvalg av fargesublimeringsskrivere ved å gi kundene mulighet til å utvide produksjonskapasiteten. Både SC-F7200 og SC-F6200 kan produsere trykte tekstiler av høy kvalitet, som klær, sportstøy og hjemmetekstiler, mens SC-F6200 også kan skrive på en rekke harde underlag. Skriveren kan brukes til bl.a. krus og telefon- og nettbrettdeksler, og er ideell for leverandører av profileringsartikler.

– Fargesublimeringsskriverne er utviklet basert på Epsons nyeste teknologi og kunnskap. Med nye og forbedrede egenskaper åpner SC-F6200 for en rekke nye muligheter med utskrift av bilder på underlag som metall og tre. SC-F7200 er utviklet for å gi fremragende resultater med rull-til-rull-tekstiler, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge

Begge skriverne har Epsons PrecisionCore TFP-skrivehode for å gi flotte utskrifter med farger og skarphet i toppklasse. Sammen med UltraChrome DS-blekket gir dette brukerne best mulige resultater. Epson har utviklet et nytt svart HDK-blekk for tekstilutskrift med dype, naturlige svarttoner og tette skygger. Ved utskrift på faste underlag gir standard svart blekk myke overganger som er perfekt for profileringsartikler.

Kunder som kjøper produktene, får fordelen av en komplett pakkeløsning fra Epson. Maskinvaren, programvaren, skriverhodet, blekket og sublimeringspapiret er laget og støttet av én produsent for å sikre at alt fungerer knirkefritt sammen. Skriveren leveres også med Wasatch-programvare, slik at brukerne kan begynne å skrive ut med én gang uten ytterligere investeringer.

I tillegg kan Epsons kunder være trygge på å få førsteklasses service og kundestøtte. Hvis det mot formodning skulle oppstå et problem, leveres begge produktene med ett års garanti som standard. Hvis kundene vil utvide dekningen, er Epson CoverPlus-garantialternativer tilgjengelige, inkludert Epsons fornybare ettårs garanti som betyr at kunder kan betale for ett år om gangen og ikke forhåndsbetale for lange perioder fremover.

Begge modellene har en rekke kostnadsbesparende funksjoner. Blekksystemer med høy kapasitet gir lavere kostnad per kvadratmeter, og ved å bruke Epsons originalblekk blir behovet for rengjøring og utskiftning av skriverhodet mindre. Det er blitt enklere og mer kostnadseffektivt å kvitte seg med avfallsblekk, da begge skriverne har en tolitersflaske for oppsamling av søl. Begge produktene fås også med Epsons program for administrerte utskriftstjenester, som gir bedre budsjettkontroll og bidrar til å redusere lagerbeholdningen.

Epson SC-F7200 og SC-F6200 er tilgjengelig i salg i oktober. Anbefalte utsalgspriser er ikke fastsatt ennå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *