Tre nye printere fra Canon

PUBLISERT: 18 august 2015
OPPDATERT: 18 august
Nye printere til privat- og kontormarkedet med de nyeste teknologimulighetene tilgjengelige.
Canons nye printere til privat- og hjemmekontormarkedet med de nyeste teknologimulighetene tilgjengelige.

Canon lanserer i dag tre nye blekkbaserte multifunksjonsprodukter (utskrift, kopiering og skanning) beregnet på privatmarkedet. PIXMA MG5750, MG6850 og MG7750 er designet for privatpersoner og hjemmekontor, og er utstyrt med en rekke tilkoblingsmuligheter som blant annet forbedrede nettsky- og Wi-Fi-funksjoner.
De nye modellene har funksjoner for bl.a  Instagram, Google Drive, Dropbox, Evernote og OneDrive. Dette gir mulighet til å skrive ut fra en rekke populære sosiale nettverk og bedriftstjenester. Man kan også laste opp skannede dokumenter og bilder til Microsoft OneNote. Med PIXMA Cloud Link får brukerne tilgang til disse tjenestene direkte fra berøringsskjermen på skriveren, slik at man slipper å bruke PC eller en annen tilkoblet enhet. Funksjonaliteten innebærer også at man kan skanne et dokument på en skriver, og skrive det ut på en annen skriver et annet sted via nettskyen. Slik kan en f.eks. skrive ut et dokument i en annen kontorbygning til en kollega som skal ha et viktig møte, selv hjemmefra.

Maskinene går fra standbymodus til aktive når en utskrift sendes fra skyen, dette sikrer lavere strømforbruk.

Smartenheter (mobiler, nettbrett og formodentlig smartklokker) kan tilkobles de nye PIXMA-modellene takket være Wi-Fi Direct™, som eliminerer behovet for Internett-tilkobling eller passord. Har man det travelt, har MG7750 innebygd NFC-teknologi (nærfeltskommunikasjon) som gjør det mulig å skrive ut og skanne via Canons PRINT-app i løpet av sekunder – bare ved å holde den NFC-aktiverte enheten inntil skriveren.

Alle de tre nye PIXMA-skriverne støtter Canons XL-blekkassetter.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1