TV med trykk

inkish_tv_390px

Print Provider fra Karlslunde har lansert INKISH.TV, som skal være en engelskspråklig online-kanal for og av den grafiske bransjen.

– Med en sterk journalistisk vinkling finner vi de historiene vi mener kan engasjere folk i bransjen ved å skaffe mer informasjon og ved at dele kunnskap. Vi vil ikke bare fokusere på utstyr, men også på det forretningsmessige aspektet. Vi har et mål om å gi bedriftseiere i alle størrelser innsikt som kan inspirere til å lage mer, men også bedre forretning, lyder det fra folkene som står bak INKISH.TV.

INKISH.TV har allerede tett oppunder 5000 seere og er i ferd med å forhandle med andre medier og organisasjoner om innhold og markedsføring.

Besøk INKISH.TV her

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: