Kompakt A3+ fotoskriver fra Epson

PUBLISERT: 1 september 2015
OPPDATERT: 1 september

Epson_SC400Epson melder om at de har på gang en ny, lett og kompakt fotoskriver i A3+ formatet for amatørfotografer og fotoentusiaster. Den skal gi profesjonelle utskrifter på et bredt utvalg medier, med sju farger UltraChrome HiGloss pigmentert blekk. Skriveren har et skriverhode som lager de minste blekkdråpene blant noen A3+ fotoskriver på markedet, som gir utrolig nøyaktige utskrifter, skriver Epson. En innebygd funksjon er gloss optimiser, noe som skal gi bildene livaktige farger og en jevn, glatt og blank overflate.

– SC-P400 kompletterer vår nye SC-P-serie av stasjonære pro-fotoskrivere, og den er ideell for brukere som vil ha profesjonelle resultatet på et bredt utvalg medier, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge. I tillegg til overlegne tilkoblingsmuligheter og allsidige medieutskrifter, leveres den med det rimeligste pigmentblekksettet på markedet, som betyr at kostnadsbevisste brukere kan holde kostnadene nede, avslutter Dyrrdal Liland.

For at brukeren skal kunne skrive ut på flere forskjellige medietyper leveres skriveren med en kunstpapirbane for utskrifter av museumskvalitet, og to rullpapirholdere som gjør det mulig å skrive ut nøyaktig på to-tommers rullemedier med kjerne. Hvis brukeren vil ha tykkere bilder, støttes også stive medier på opptil 1,3 mm. Utskrift på CD-er og DVD-er også er mulig.

Slik alle fabrikanter passer på i dag, leveres den nye modellen selvsagt med en rekke avanserte tilkoblingsfunksjoner, inkludert Wi-Fi-utskrift, tilkopling til smarttelefon eller nettbrett via en iPrint-app, og den kan selvsagt kobles på et LAN med Ethernet.

SC-P400 skal også være den minste og letteste A3+-fotoskriveren med pigmentert blekk tilgjengelig på markedet, og er tilgjengelig i salg 1. november 2015 til en anbefalt utsalgspris på kr. 5700 inkl. mva.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1