Kompakt A3+ fotoskriver fra Epson

Epson_SC400Epson melder om at de har på gang en ny, lett og kompakt fotoskriver i A3+ formatet for amatørfotografer og fotoentusiaster. Den skal gi profesjonelle utskrifter på et bredt utvalg medier, med sju farger UltraChrome HiGloss pigmentert blekk. Skriveren har et skriverhode som lager de minste blekkdråpene blant noen A3+ fotoskriver på markedet, som gir utrolig nøyaktige utskrifter, skriver Epson. En innebygd funksjon er gloss optimiser, noe som skal gi bildene livaktige farger og en jevn, glatt og blank overflate.

– SC-P400 kompletterer vår nye SC-P-serie av stasjonære pro-fotoskrivere, og den er ideell for brukere som vil ha profesjonelle resultatet på et bredt utvalg medier, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge. I tillegg til overlegne tilkoblingsmuligheter og allsidige medieutskrifter, leveres den med det rimeligste pigmentblekksettet på markedet, som betyr at kostnadsbevisste brukere kan holde kostnadene nede, avslutter Dyrrdal Liland.

For at brukeren skal kunne skrive ut på flere forskjellige medietyper leveres skriveren med en kunstpapirbane for utskrifter av museumskvalitet, og to rullpapirholdere som gjør det mulig å skrive ut nøyaktig på to-tommers rullemedier med kjerne. Hvis brukeren vil ha tykkere bilder, støttes også stive medier på opptil 1,3 mm. Utskrift på CD-er og DVD-er også er mulig.

Slik alle fabrikanter passer på i dag, leveres den nye modellen selvsagt med en rekke avanserte tilkoblingsfunksjoner, inkludert Wi-Fi-utskrift, tilkopling til smarttelefon eller nettbrett via en iPrint-app, og den kan selvsagt kobles på et LAN med Ethernet.

SC-P400 skal også være den minste og letteste A3+-fotoskriveren med pigmentert blekk tilgjengelig på markedet, og er tilgjengelig i salg 1. november 2015 til en anbefalt utsalgspris på kr. 5700 inkl. mva.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *