Merkur Grafisk kjøper 3 nye Ricohpresser

ricohpresse

Merkur Grafisk AS i Oslo er en av aktørene som opplever stor pågang på digitaltrykk. Nå har de investert i tre komplette produksjonslinjer fra Ricoh, som kan levere bannerformat, trykk med hvit farge, lakkefekter med mer. – Vi har i en lengre periode vurdert og sett på hvilke muligheter som finnes for mest mulig effektiv digitaltrykk-produksjon med svært høy kvalitet, sier Utviklingssjef Lars Jacobsen i Merkur Grafisk. – Vi har sammen med flere av våre kunder kommet frem til at Ricoh sin nye generasjon digitaltrykkmaskiner er det rette utstyret å satse på. Vi gleder oss til å få utstyret i hus og kunne tilby våre kunder nye muligheter, avslutter Jacobsen.
Det er to av Ricohs nye flaggskip, Ricoh Pro C9110 som skal installeres, og i tillegg en 5-farger Ricoh Pro C7100. – Maskinene installeres i løpet av høsten og vi ser frem til denne installasjonen hos Merkur Grafisk som representerer en av tungvekterne i grafisk bransje, sier Roy Sørensen i Production Print-teamet hos Ricoh Norge AS.
– Ricoh satser stort på Production Print, ikke bare i Norge, men også på verdensbasis. Vi åpnet vårt nye Customer Experience Centre i Telford i november 2014 under slagordet “New Dawn in Production Printing”. Dette var startskuddet for Ricohs nye generasjon digitaltrykkmaskiner, sier Kurt Bye, Salgssjef Production Print i Ricoh Norge AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *