Redaksjonelt innhold – hva nå?

07 Media fortsetter å avholde sine populære frokostseminarer, og 9. september stiller de viktige spørsmål om journalistens rolle. Tittelen på foredraget er «Forutsetninger for redaksjonelt innhold i en digital tidsalder – hvor går veien videre?»
Mange anser dette som et av de mest sentrale spørsmål i mediesektoren i Norge i dag. Fokus på foredraget er mot journalistikkens rolle og status i dagens mediesamfunn. Hva skjer med mediehusene dersom markedet ikke lenger vil eller kan betale for kvalitetsinnhold? Hva skjer med annonsemarkedet?

I foredraget stilles det spørsmål som:
– Vil noen betale for redaksjonelt innhold?
– Hva gjør digitale medier med kvaliteten og tyngden på journalistikken?
– Hva skjer med samfunnsoppdraget i en verden full av sosiale medier, blogger og fragmentert innhold?

Sven Egil Omdal er foredragsholder, og har bakgrunn som mediekommentator, journalist og redaktør, med erfaring bl.a. fra Stavanger Aftenblad, Adresseavisen og Vårt Land, Bergens Tidende og Fædrelandsvennen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *