Brisk kjøper Nordvest Trykk

PUBLISERT: 22 september 2015
OPPDATERT: 21 mars
Nordvest Trykk AS er kjøpt opp av Brisk. Fra venstre Tor Magne Leira, Åge Opsahl, styreleder i Brisk Gunn Helen Wågsholm og Frode Vestad. Pressefoto
Nordvest Trykk AS er kjøpt opp av Brisk. Fra venstre Tor Magne Leira, Åge Opsahl, styreleder i Brisk Gunn Helen Wågsholm og Frode Vestad. Pressefoto

Brisk Kompetansesenter AS har inngått avtale om å overta Nordvest Trykk AS, som et heleid datterselskap av Brisk.

Nordvest Trykk AS har i dag seks ansatte som utfører oppdrag innen skilt, bilprofilering, trykksaker og dekor. De vil fortsette sin virksomhet som i dag.

– Det er en god match mellom Nordvest Trykk og vår egen reklameavdeling, som gjør at vi kan utfylle hverandre på en god måte, sier daglig leder Frode Vestad ved Brisk i en pressemelding.

Tidligere eier og daglig leder Tor Magne Leira i Nordvest Trykk AS sier at tiden var riktig for å sikre at firmaet blir drevet og utviklet videre på en god og sikker måte. Han fortsetter nå i en konsulentstilling.

Åge Opsahl er ansatt som ny daglig leder ved Nordvest Trykk AS. De øvrige ansatte fortsetter i sine stillinger og ser fram til å bli en del av et større selskap.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag