Canon i 3D

PUBLISERT: 22 september 2015
OPPDATERT: 22 september

projet3dskriverCanon kunngjorde i dag at de vil tilby 3D-utskrift til kunder i Norge, Sverige og Danmark gjennom en utvidet distribusjonsavtale med 3D Systems, en ledende leverandør av 3D utskriftsteknologi.

Canon entret markedet for 3D-utskrift i Storbritannia, Irland, Belgia og Nederland tidligere i år, under den samme avtalen som nå utvides. Avtalen innebærer at Canon markedsfører, selger og støtter 3D Systems’ avanserte 3D produksjonsskrivere, inkludert ProJet 660, 3500-serien, 4500, 6000 og 7000.

Med dette samarbeidet får kunder i Norden tilgang til 3D Systems’ avansert 3D-utskriftsteknologi, sammen med Canons eksepsjonelle service og support. Med dette fortsetter Canons kontinuerlige vekststrategi med ekspansjon til nye teknologiområder.

Med fokus på prototyper for rask produktutvikling, vil Canon tilby 3D-skrivere til eksisterende kunder i markedssegmentene for ingeniør-, arkitekt- og produksjonsvirksomhet.

–Jeg er veldig fornøyd med utvidelsen av vår avtale med 3D Systems som gjør at vi kan tilby nye vekstmuligheter til enda flere kunder. Ved å kombinere 3D Systems’ omfattende teknologiportefølje med Canons salgs- og serviceekspertise, kan vi tilby en totalløsning til kundene våre og sørge for at de nyter godt av fordelene med 3D-utskrift. Vi fikk en meget god start i Storbritannia og Irland tidligere i år og ser frem til å bygge videre på denne suksessen, sier Anton Strand, Channel Director, Wide Format Group, Production Printing Group hos Canon Norge.

–Med tanke på fremgangen vi har hatt sammen med Canon Europa i Storbritannia og Irland, ser vi frem til å utvide distribusjonen vår i Norge, Sverige og Danmark. Canon er en anerkjent leverandør av bransjeløsninger med førsteklasses service og support, og vi er meget fornøyde med at vår avanserte 3D utskriftsteknologi når ut til et enda større spekter av kunder og bruksområder, sier Michele Marchesan, Vice President og Chief Revenue Officer hos 3D Systems.

Canon starter salget av skrivere fra 3D Systems’ avanserte produksjonsportefølje i Norge, Sverige og Danmark fra 1. oktober 2015.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz