Canon i 3D

projet3dskriverCanon kunngjorde i dag at de vil tilby 3D-utskrift til kunder i Norge, Sverige og Danmark gjennom en utvidet distribusjonsavtale med 3D Systems, en ledende leverandør av 3D utskriftsteknologi.

Canon entret markedet for 3D-utskrift i Storbritannia, Irland, Belgia og Nederland tidligere i år, under den samme avtalen som nå utvides. Avtalen innebærer at Canon markedsfører, selger og støtter 3D Systems’ avanserte 3D produksjonsskrivere, inkludert ProJet 660, 3500-serien, 4500, 6000 og 7000.

Med dette samarbeidet får kunder i Norden tilgang til 3D Systems’ avansert 3D-utskriftsteknologi, sammen med Canons eksepsjonelle service og support. Med dette fortsetter Canons kontinuerlige vekststrategi med ekspansjon til nye teknologiområder.

Med fokus på prototyper for rask produktutvikling, vil Canon tilby 3D-skrivere til eksisterende kunder i markedssegmentene for ingeniør-, arkitekt- og produksjonsvirksomhet.

–Jeg er veldig fornøyd med utvidelsen av vår avtale med 3D Systems som gjør at vi kan tilby nye vekstmuligheter til enda flere kunder. Ved å kombinere 3D Systems’ omfattende teknologiportefølje med Canons salgs- og serviceekspertise, kan vi tilby en totalløsning til kundene våre og sørge for at de nyter godt av fordelene med 3D-utskrift. Vi fikk en meget god start i Storbritannia og Irland tidligere i år og ser frem til å bygge videre på denne suksessen, sier Anton Strand, Channel Director, Wide Format Group, Production Printing Group hos Canon Norge.

–Med tanke på fremgangen vi har hatt sammen med Canon Europa i Storbritannia og Irland, ser vi frem til å utvide distribusjonen vår i Norge, Sverige og Danmark. Canon er en anerkjent leverandør av bransjeløsninger med førsteklasses service og support, og vi er meget fornøyde med at vår avanserte 3D utskriftsteknologi når ut til et enda større spekter av kunder og bruksområder, sier Michele Marchesan, Vice President og Chief Revenue Officer hos 3D Systems.

Canon starter salget av skrivere fra 3D Systems’ avanserte produksjonsportefølje i Norge, Sverige og Danmark fra 1. oktober 2015.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: