Konica Minolta med 3dje generasjon high-chroma

PUBLISERT: 29 september 2015
OPPDATERT: 29 september

high_chroma– Digitaltrykk-markedet er i stadig vekst, og det er ingen tvil om at bruk av RGB-printdata og high-chroma teknologi vil fortsette å øke i betydning fremover. I denne sammenheng er Konica Minolta stolte av å presentere tredje generasjonen av high-chroma produkter med den nye bizhub PRESS og PRO C71hc, forteller produktsjef i Konica Minolta Morten Hegge.

Med et økende behov for å bilder og reklamemateriell, samt etterspørselen for å kombinere online og trykt kommunikasjon, er kravet til nøyaktig gjengivelse av en RGB-arbeidsflyt økende. Og på grunn av det avgrensede fargeområdet for en vanlig CMYK printer, vil du på denne oppleve en avkortning av fargerommet. Konica Minolta presenterer derfor en profesjonell løsning med bizhub PRESS / PRO C71hc; high-chroma toneren har et fargerom som er mye nærmere RGB enn for konvensjonelle CMYK tonere. C71hc kan derfor gjenskape fargene tilnærmet slik du ser de på skjerm.

– Med vår nye generasjon av Konica Minoltas produksjonsutskriftssystemer, kan vi tilby våre kunder et stort produktutvalg over et bredt spekter. Vi gjør det mulig å få det beste ut bilder, og printe de ut i en fantastisk kvalitet. Bizhub PRESS / PRO C71hc vil skrive ut selv farger som til nå har vist seg vanskelig å reprodusere, slik som for eksempel saturerte rødnyanser, og ulike nyanser av grønt, avslutter Hegge.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik