Skandinaviske etikettrykkere kjøper Xeikon

PUBLISERT: 6 oktober 2015
OPPDATERT: 6 oktober
Finske Tarratoute Oy på Xeikons stand.
Finske Tarratoute Oy på Xeikons stand.

Svenske Jodi Etiketter og finske Tarratuote Oy investerer i utstyr fra Xeikon

Xeikon kunne rapportere om høy interesse fra skandinaviske etikettprodusenter på deres stand på Labelexpo, og flere av disse har resultert i salg. Blant annet har svenske Jodi Etiketter bestilt en Xeikon CX3 digital etikettpresse, mens finske Tarratuote Oy gikk for Xeikon 3030Plus systemet.

– Det er flott å se hvordan etikettspesialister drar fordel av vår hittil bredeste portefølje med løsninger, sier Filip Weymans, Director Segment Marketing. – Det er også en indikasjon på hvor varierte våre produkter er – fra korte til lange serier – og hvordan foretak trenger å forsikre seg om hvordan de må møte kundens behov kostnadseffektivt, effektivt og med meget høy kvalitet, avslutter Weymans.

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324