Skandinaviske etikettrykkere kjøper Xeikon

Finske Tarratoute Oy på Xeikons stand.

Finske Tarratoute Oy på Xeikons stand.

Svenske Jodi Etiketter og finske Tarratuote Oy investerer i utstyr fra Xeikon

Xeikon kunne rapportere om høy interesse fra skandinaviske etikettprodusenter på deres stand på Labelexpo, og flere av disse har resultert i salg. Blant annet har svenske Jodi Etiketter bestilt en Xeikon CX3 digital etikettpresse, mens finske Tarratuote Oy gikk for Xeikon 3030Plus systemet.

– Det er flott å se hvordan etikettspesialister drar fordel av vår hittil bredeste portefølje med løsninger, sier Filip Weymans, Director Segment Marketing. – Det er også en indikasjon på hvor varierte våre produkter er – fra korte til lange serier – og hvordan foretak trenger å forsikre seg om hvordan de må møte kundens behov kostnadseffektivt, effektivt og med meget høy kvalitet, avslutter Weymans.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *