Canon lanserer Océ ColorWave 810 og 910

PUBLISERT: 13 oktober 2015
OPPDATERT: 13 oktober

oce_canon

Canon Europa lanserte i forrige uke to nye skrivere – Océ ColorWave 810 og 910. De nye etterfølgerne til Océ ColorWave 900 skal være markedets raskeste digitale storformatskrivere i sin klasse, med utskriftsbredde på 106 cm (42”) og opptil 1 000 m² i timen, uavhengig av bildekompleksitet og medietype. Som en del av Canons kontinuerlige samarbeid og dialog med kundene, er de nyeste tilskuddene i ColorWave-serien redesignet og oppgradert med tanke på behovene til interne trykkerier og utskriftsleverandører. De nye blekkskriverne leverer høy funksjonalitet og overlegen ytelse til høyvolummarkedet, ifølge Canons presseskriv.

Den nye generasjonen med enheter er et populært valg blant utskriftsleverandører innen DAK, GIS, konstruksjon, ingeniør- og arkitektvirksomhet, takket være fleksible utskriftsmuligheter i farger og sort-hvitt i én og samme maskin. ColorWave 810 og 910 integreres enkelt i eksisterende arbeidsflyter med en rekke etterbehandlingsmuligheter og programmer, og produserer store volumer i høy hastighet for optimal produktivitet.

ColorWave 810 and 910 er også ideelle for dynamiske butikkmiljøer og passer perfekt til utskrift av tidsbegrensede salgskampanjer. Systemarkitektur av høy kvalitet gir rask og kontinuerlig produksjon, og utskrifter som er tørre og klare til bruk med det samme de er skrevet ut. Begge enhetene er meget robuste arbeidsjern som fint kan erstatte flere digitale skrivere, og utgjør et praktisk alternativ til de tradisjonelle trykkpressene.

Andre sentrale fordeler med de nye modellene er skarpere linjer, økt oppløsning, bedre sort-hvitt-utskrift og støtte for flere utskriftsmedier som gir både høyere kvalitet og presisjon. Maskinvaren for ColorWave 810 og 910 er oppdatert med en ny kontrollerenhet med større minne, raskere CPU som gir produktivitet og fleksibilitet i travle miljøer, og Adobe PDF Print Engine for raskere ripping av komplekse PDF-filer med skyggelegging eller transparenter. ColorWave 810 og 910 skyter hele 3,4 milliarder blekkdråper pr. sekund og har betraktelig lavere blekkforbruk enn konkurrentene.

Et nytt intuitivt berøringspanel med klare farger og tydelige lyssignal til operatøren (grønt, gult og rødt) gir økt brukervennlighet og forenkler rutineoppgaver, noe som igjen sparer tid og gir færre feil. Alt dette bidrar til å gjøre ColorWave 810 og 910 til to av markedets mest brukervennlige storformatskrivere.

– Utviklingen av ColorWave-serien er et resultat av tett samarbeid og dialog med kundene våre for å sikre at vi leverer en fullstendig integrert løsning som dekker alle kundens behov. De nye skriverne omfatter et utvalg verktøy og programmer for etterbehandling som dekker en rekke bruksområder i ulike kundesegmenter. Modellene er effektive, produktive og brukervennlige, og et bevis på Canons satsing innen høyvolumproduksjon, og de understreker nok en gang at Canon er en perfekt samarbeidspartner for utskriftsleverandører eller store virksomheter som ønsker å differensiere tjenestetilbudet, skille seg ut i mengden og utvide virksomheten på lang sikt, sier Henning Hagelund, forretningsutvikler innen grafiske løsninger i Canon Norge.

Nøkkelspesifikasjoner: DAK, GIS, arkitekt-, konstruksjon- og ingeniørvirksomhet

Integrert EsTefold 5011 og 5013 for bretting og stabling av utskrifter med høyeste hastighet for enkel distribusjon og arkivering
Programvaren Océ Repro desk 2.5.3 gir enkel jobbsending, effektiv arbeidsflyt og utskriftsstyring
Med standardverktøyet for jobbsending, Océ Publisher Select 2, kan brukerne sette sammen en jobb bestående av én eller flere utskriftsklare filer og foreta alle nødvendige skriverinnstillinger for å få ønsket resultat
Nøkkelspesifikasjoner: Butikkreklame og grafiske applikasjoner

Océs høykapasitetsmagasin med to utlegg produserer utskrifter som er klare til bruk med det samme
Løsningen med to skuffer gir kontinuerlig utskrift og skifter automatisk til den andre skuffen når den første er full
SDD Take up Module 6244, en mobil og fleksibel løsning for utskrift fra rull til rull som gir kontinuerlig produksjon og enkel betjening
Sammen med Onyx Thrive-programvaren er Océ ColorWave 810 og 910 komplette løsninger. Onyx Thrive-programvaren administrerer arbeidsflyten for storformatproduksjon og leverer kvalitetsutskrifter med høy presisjon
ColorWave 910 har to utskriftshastigheter på 9 m/min og 18 m/min og ColorWave 810 produserer 9 m/min.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324