Canon lanserer Océ ColorWave 810 og 910

oce_canon

Canon Europa lanserte i forrige uke to nye skrivere – Océ ColorWave 810 og 910. De nye etterfølgerne til Océ ColorWave 900 skal være markedets raskeste digitale storformatskrivere i sin klasse, med utskriftsbredde på 106 cm (42”) og opptil 1 000 m² i timen, uavhengig av bildekompleksitet og medietype. Som en del av Canons kontinuerlige samarbeid og dialog med kundene, er de nyeste tilskuddene i ColorWave-serien redesignet og oppgradert med tanke på behovene til interne trykkerier og utskriftsleverandører. De nye blekkskriverne leverer høy funksjonalitet og overlegen ytelse til høyvolummarkedet, ifølge Canons presseskriv.

Den nye generasjonen med enheter er et populært valg blant utskriftsleverandører innen DAK, GIS, konstruksjon, ingeniør- og arkitektvirksomhet, takket være fleksible utskriftsmuligheter i farger og sort-hvitt i én og samme maskin. ColorWave 810 og 910 integreres enkelt i eksisterende arbeidsflyter med en rekke etterbehandlingsmuligheter og programmer, og produserer store volumer i høy hastighet for optimal produktivitet.

ColorWave 810 and 910 er også ideelle for dynamiske butikkmiljøer og passer perfekt til utskrift av tidsbegrensede salgskampanjer. Systemarkitektur av høy kvalitet gir rask og kontinuerlig produksjon, og utskrifter som er tørre og klare til bruk med det samme de er skrevet ut. Begge enhetene er meget robuste arbeidsjern som fint kan erstatte flere digitale skrivere, og utgjør et praktisk alternativ til de tradisjonelle trykkpressene.

Andre sentrale fordeler med de nye modellene er skarpere linjer, økt oppløsning, bedre sort-hvitt-utskrift og støtte for flere utskriftsmedier som gir både høyere kvalitet og presisjon. Maskinvaren for ColorWave 810 og 910 er oppdatert med en ny kontrollerenhet med større minne, raskere CPU som gir produktivitet og fleksibilitet i travle miljøer, og Adobe PDF Print Engine for raskere ripping av komplekse PDF-filer med skyggelegging eller transparenter. ColorWave 810 og 910 skyter hele 3,4 milliarder blekkdråper pr. sekund og har betraktelig lavere blekkforbruk enn konkurrentene.

Et nytt intuitivt berøringspanel med klare farger og tydelige lyssignal til operatøren (grønt, gult og rødt) gir økt brukervennlighet og forenkler rutineoppgaver, noe som igjen sparer tid og gir færre feil. Alt dette bidrar til å gjøre ColorWave 810 og 910 til to av markedets mest brukervennlige storformatskrivere.

– Utviklingen av ColorWave-serien er et resultat av tett samarbeid og dialog med kundene våre for å sikre at vi leverer en fullstendig integrert løsning som dekker alle kundens behov. De nye skriverne omfatter et utvalg verktøy og programmer for etterbehandling som dekker en rekke bruksområder i ulike kundesegmenter. Modellene er effektive, produktive og brukervennlige, og et bevis på Canons satsing innen høyvolumproduksjon, og de understreker nok en gang at Canon er en perfekt samarbeidspartner for utskriftsleverandører eller store virksomheter som ønsker å differensiere tjenestetilbudet, skille seg ut i mengden og utvide virksomheten på lang sikt, sier Henning Hagelund, forretningsutvikler innen grafiske løsninger i Canon Norge.

Nøkkelspesifikasjoner: DAK, GIS, arkitekt-, konstruksjon- og ingeniørvirksomhet

Integrert EsTefold 5011 og 5013 for bretting og stabling av utskrifter med høyeste hastighet for enkel distribusjon og arkivering
Programvaren Océ Repro desk 2.5.3 gir enkel jobbsending, effektiv arbeidsflyt og utskriftsstyring
Med standardverktøyet for jobbsending, Océ Publisher Select 2, kan brukerne sette sammen en jobb bestående av én eller flere utskriftsklare filer og foreta alle nødvendige skriverinnstillinger for å få ønsket resultat
Nøkkelspesifikasjoner: Butikkreklame og grafiske applikasjoner

Océs høykapasitetsmagasin med to utlegg produserer utskrifter som er klare til bruk med det samme
Løsningen med to skuffer gir kontinuerlig utskrift og skifter automatisk til den andre skuffen når den første er full
SDD Take up Module 6244, en mobil og fleksibel løsning for utskrift fra rull til rull som gir kontinuerlig produksjon og enkel betjening
Sammen med Onyx Thrive-programvaren er Océ ColorWave 810 og 910 komplette løsninger. Onyx Thrive-programvaren administrerer arbeidsflyten for storformatproduksjon og leverer kvalitetsutskrifter med høy presisjon
ColorWave 910 har to utskriftshastigheter på 9 m/min og 18 m/min og ColorWave 810 produserer 9 m/min.

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: