Unicorn Graphics trykker på hva som helst

Trykkeriet Unicorn Graphics i New York introduserte sin teknologi Spatial Prints allerede i 2013 og har siden da klart å trykke på alle mulige slags materialer, fra vinkorker og kaffebønner til pasta, brød og spiker.

Teknikken har de utviklet med en modifisert UV-flatbedprinter, og hvert nye materiale innebærer at de må lage en ny fargekalibrering og nytt arbeidsflyt.

– Spatial Printing-prosessen er revolusjonerende ettersom det nesten ikke finnes noen begrensninger i valg av materiale. Nye underlag kan utvikles fra enten nye eller resirkulerte materialer som leveres til eller kjøpes av oss, skriver Unicorn Graphics.

smuckers-bread

ragu-pasta

gap-nail

dd-coffee

berger45-wine-cork

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: