Konica Minolta åpner senter med Nassengermaskiner

Konica Minolta har åpnet The IJ Textile Europe Demonstration and Training Centre i Como, Italia – et 46 milloners anlegg som er dedikert til praktisk utdannning for konsumenter av det voksende tekstiltrykkmarkedet.
På senteret benyttes tre av selskapets nye Nassenger tekstilprintere: Nassenger SP-1, et høyproduktivitets- single-pass-system; høyhastighetsmaskinen Nassenger 10; og Nassenger 8 for middels høye hastigheter.
Denne investeringen i et nytt trenings-, utdannings-, og demonstrasjonssenter er et virkelig og praktisk foretak, sier Akiyoshi Ohno, nåværende senior rådgiver og tidligere talsmann i selskapets inkjet-divisjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: